facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Foodies diner

Foodies diner
"Välkommen till en av våra härliga amerikanska 50-tals Foodies burger i Tranås. Vi serverar god burgare lagad från grunden med bästa råvaror. Allt amerikainfluerat, tillrett med kärlek."
Address: Storgatan20 , Tranås 573 32, F, SE
Phone: +46 140 150 00
City: Tranås
Zip Code: 573 32



related searches: Foodies diner menu, Foodies Englishtown menu, Foodies restaurant, Foodies harvey cedars, Runway diner, Foodies LBI, Foodies lunch menu, Foodie Card
Similar places near
Träffen Träffen 345 meter Rejäla portioner mat och väl kryddat. Jag beställde en kycklingsallad och va massor a...
The Truck Good Food On Wheels The Truck Good Food On Wheels 355 meter Snubblade över den här food trucken av en ren slump, och det är jag glad för. Drivs a...
Reviews
Hamburgaren godkänd mer absolut inte mera. Köpe-typ-Willys-stripes med för mycket pommeskrydda på. Serveras på plastbricka! En korg med pappersduk skulle vara mer passande. Bra tanke men utebliven succé kan tillskrivas mera än Covid-19. Ett av de ställen där ägarna missar den riktiga potentialen. Hade man haft samma tänk som andra hem-gjorda-högrev-hamburgerställen skulle det nog blomstra men det kommer inte att ske. Tre stjärnor är rättvist betyg men aj aj så synd att man inte satsar på en femma! Det finns ju inte ens McDonalds i stan!
Helt klart godaste snabb-burgarna som finns, helt klart värt pris o väntan. Väldigt trevlig personal
Prisvärda premiumburgare av hipsterkvalitet! Tack och lov är det utan hipsterhakens prettokänsla också. Är du i närheten och gillar bra burgare så får du inte missa det här haket!
Wow. Hade hört om detta ställe, nu provade jag detta och WOW. Vilken god burgare. Mysigt ställe. Snabba Fräscht Gott Bra prisbild Rekommenderar detta till alla.
Maten tog inte mer än 5 minuter för två mål, smakade riktigt gott och personalen var trevlig. Något trångt med sina tre bord ställda på 9m². Har även toalett. Kommer helt klart besöka nästa gång vi passerar.
Det är bra priser för så god mat! Det hade ju såklart kunnat bli lite bättre, men med tanke på att det ligger i en stad som Tranås så kan det ju inte bli så mycket bättre med tanke på omständigheterna! Man känner sig mätt och belåten för resten av dagen om man tar sig en burgare med pommes där. :
Tog lång tid att få två mål. Såg gott ut men någon hade tappat pepparkaret i köttfärssmeten för det bara brände i munnen av den starka kryddan. Gick tyvärr inte att äta upp burgarna pga detta. Nej, inget jag kan rekommendera.
Burgaren var okej på sin höjd, men köttet var segt och smaklöst och pommesen var överkryddade med vanlig pommeskrydda. Det som drar ned betyget mest är den dåliga städningen på toaletten och att avluftningen till avloppet troligtvis strular vilket sprider en ljuvlig doft av avlopp när man spolar.
Pommes brukar ingå i en meny men inte här. Hamburgaren kändes som den va doppad i frotösen istället för stekt. Och såsen smakade curry, brukar inte vara curry i bbq sås.
God mat och bra service! Riktigt härlig inredning, rekommenderas varmt!
Comment on this business

to add Foodies diner map to your website;