facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Foot News

Foot News

About

Foot News är vårt eget modekoncept för dig som har ett stort intresse för att ligga i framkant vad det gäller hur du ser ut på fötterna.

Story

Skobutiken som vänder sig till dig som söker det där lilla extra.
Hos oss hittar ni varumärken som Billi Bi, Bullboxer, Converse, Dr Martens, Fly London, Johnny Bulls, Hunter, Hudson, Playboy, Primeboots, Sneaky Steve, Vans, Polo Sport, Paul Smith, Superga, Steve Madden, UGG, TOMS, Oill för att nämna några.
Vi har även en Vagabond shop där ni finner ett stort utbud av deras kollektion.
Följ oss också på Instagram, footnewskd.
Välkomna in till oss!

Address: Västra Torggatan 9, 65225 Karlstad (commune)
Phone: 054-215295
City: Karlstad
Zip Code: 65225



related searches:
Similar places near
Skopunkten Skopunkten 4 km Trevlig personal och första gången man kommer ut med 4 par skor.
DinSko DinSko 4 km Underbar personal, speciellt Emma.
Nilson Shoes Nilson Shoes 4 km Underbar personal, speciellt Emma.
Reviews
Jag misstänker att den trevligaste och mest serviceminded personalen i någon butik i Karlstad befinner sig i Foot News på Västra Torggatan. Om det är så att du bara behöver ett par skosnören eller ett par nya skor så kommer dom behandla dig som om du vore den bästa kunden i världen! Kommer alltid gå till Footnews för skor!
Ganska trångt i butiken. Ganska höga priser. De har vad man behöver i regel. Bra personal.
Översatt av Google Följde bara min fru, men så bra och engagerad service från en ung och glad tjej kommer du att leta efter länge. Fantastisk upplevelse att se hur man gör sitt jobb till en upplevelse för kunden Original Fulgte bare min kone, men så god og engasjert service fra en ung og blid jente skal du lete lenge etter. Fantastisk opplevelse å se hvordan man gjøre jobben sin til en opplevelse for kunden
Översatt av Google Inte den största samlingen eller urvalet av skor, men om du gillar, säg, sneakers av liknande - det här är platsen för dig. Original Not the largest collection or selection of shoes, but if you're into, say, sneakers of suchlike - this is a place for you.
Comment on this business

to add Foot News map to your website;