facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Footish

Footish

About

www.footish.se

Story

Webshop: www.footish.se
Instagram: http://instagram.com/footish/
Blogg: http://blog.footish.se/
Twitter: https://twitter.com/www_footish_se



"Sneakers & Streetwear sedan 2007"
Address: Östra Ågatan 9, 75322 Uppsala
Phone: +4618130617
City: Uppsala
Zip Code: 75322


Similar places near
Boutique Bamå Boutique Bamå 253 meter Kanonfina,annorlunda kläder och skor. Bra personal.
Redback Redback 11 km Vi är generalagenter i Norden för Redback boots som är kända för sin kompromisslösa k...
Reviews
En nike-sko pajjade, reklamationen var svinenkel och pengarna tillbaka. Rekommenderas, vet ej vad alla andra här råkat ut för, tycker det är en go’ liten butik
VARNING KÖP ALDRIG FRÅN FOOTISH! Jag beställt ett par skor som kostade ca 1700 kr efter ett tag så ville jag reklamera de pga skadade men kundtjänsten sa nej och deras förklaring var att det är inte produktfel. Kommer aldrig handla ifrån de.
Ohjälpsam kundservice! Tar inget ansvar utan du som kund får lösa ev. problem. Synd för de har ett bra sortiment, men kommer aldrig använda deras e-handel igen.
Tar ej emot reklamation och vägrar att ta emot produkten för att ta en närmare titt, reklamerade 2 likadana produkter med samma fel och de godkände ena och valde att vägra betala tillbaka för andra paret skor. Rekommenderar ej att köpa skor här!
Säämsta stället att köpa skor ifrån... köpte ett på Nike AM 270 för ca 1700:- som nätet släppte på insidan efter knappt en vecka. Har mailat dom vid flertalet tillfällen utan någon som helst respons. Tragiska människor...
Beställde på hemsidan. Deras system autofyllde in ett gammalt nummer vilket gjorde jag inte fick bekräftelse om leveransen. Den returnerades och jag blev skyldiga att betala 300 kr. Deras svar. ”Det är det numret DU har anget på din beställning, vilket är beklagligt.”
Aldrig mött så arrogant, otrevlig och framför allt okunnig personal. Det är som att de inte inte ens vill att man ska handla där, håller på med mobilen, kollar på film på datorn bl.a. Inte det minsta tillmötesgående eller hjälpsamma, höga suckar när man ber om en annan storlek eller frågar om utbudet. För ett par år sedan var utbudet ändå helt ok, men på senare tid har det försämrats avsevärt. Finns ingenting snyggt, varken online eller in-store. Oerhört besviken då sneaker och streetwearutbudet i Uppsala inte är enormt. En stjärna för att de ibland kan ha nåt släpp med limited edition sneakers, såsom Silver Bullets, kontinuerliga yeezy för ett par år sedan. Tragiskt att butiken som en gång blomstrade gått ner sig rejält. Lägg ner butiken och utveckla online-verksamheten
Extremt otrevlig personal. Skulle hämta ett par skor jag beställde till butiken. Ena stod och surfa på lagret och den andra gick ut? Otroligt oproffsigt. Sen var hon som hjälpte mig väldigt snäsig och verkade inte alls vilja ha några kunder. Hade fått minus i betyg om det gick. Betalar hellre frakt nästa gång.
Väldigt trevlig och hjälpsam personal! Fick superbra hjälp med att välja en present som jag sedan fick inslaget med fina presentsnören. 10/10 I reccomend
Önskar jag kunde ge Footish bättre betyg då den har bra utbud och potential. Men personalen är verkligen den tråkigaste och mest ointressanta jag träffat i en butik. Bemötandet är så dåligt att jag tyvärr valt att bojkotta dem.
Comment on this business

Directions to Footish with public transportation


Stadsbiblioteket (Uppsala) 90 meters
2
6
7
9
Uppsala Stadsbiblioteket 100 meters
Uppsala Saluhallen 100 meters
Saluhallen (Uppsala) 100 meters
2
6
7
9
Ofvandahls (Uppsala) 110 meters

to add Footish map to your website;