facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Föräldrakooperativet Ulvarna

Föräldrakooperativet Ulvarna

About

Föräldrakooperativet Ulvarna

Story

Föräldrakooperativet Ulvarna har funnits sedan 1988 och är beläget i Ulvsby, Karlstad. Vi har två avdelningar; Solen och Månen, med barn som är mellan åldrarna 1 och 6 år.
Förskolan är belägen i en fantastisk lantmiljö med skog och öppna marker som grannar runt den röda husknuten. Barnen har tillgång till en stor lekgård med öppna grönytor, lekplatser, sandlådor, och egen pulkabacke.

All mat lagas av vår egen och mycket omtyckta kokerska som har lång erfarenhet inom området, samt att maten går i en ekologisk och lokalproducerad anda.

Verksamheten genomsyras av fem grundpelare: Värdegrund, Språk, Motorik, Skapande samt Natur och hållbar utveckling, med vilka pedagogiken är baserad på. Våra pedagoger är även särskilt utbildade inom språkpedagogik.

Här arbetar föräldrar och pedagoger med att ge våra barn en trygg miljö där självförtroendet stärks samtidigt som barnen lär sig ta hänsyn till varandra − och ha roligt!

Vår förskola strävar efter att vara så flexibel som möjligt för att kunna tillgodose föräldrarnas behov av barnomsorg. Våra öppettider varierar därmed mellan klockan 06.30 – 18.30.

Om du har barn och funderar på barnomsorg är du mycket välkommen att besöka oss på Ulvarna. Ring till oss innan, 054-866556, så bestämmer vi en tid som passar alla, stora som små.


Varmt välkomna!

Address: Ulvsbyn 314, 65593 Karlstad (commune)
Phone: 054866556
City: Karlstad
Zip Code: 65593


Similar places near
HippoCamp HippoCamp 6 km Vi stöttar elever och anhöriga till elever med svår skolsituation och oroväckande sko...
Karlstads universitet Karlstads universitet 7 km Stark rekommendation till de som tänker studerar till förskollärare! Älskar Karlstad...
Ilandaskolan Ilandaskolan 9 km Var En av de 1'a 7orna som Belägrade denna Skola 7b Pest o Pina Då Nu Saknar man det ...
Yogaskolan Karlstad Yogaskolan Karlstad 10 km Litet men trevligt och välkomnande. Relativt stort kursutbud och svarar gärna på dina...
Yrkesförarutbildning i Värmland Yrkesförarutbildning i Värmland 10 km Suveräna lärare
Saris Nagelskola - Nail care &Beauty Saris Nagelskola - Nail care &Beauty 10 km Nagelskolan från nybörjare till eliten ! Har du annat märke sen innan? kan du få en g...
Tingvallagymnasiet Tingvallagymnasiet 10 km Mycket stort och rymlig skola med gamla och lite nostalgi lokaler. Mycket trevlig sko...
Karlstads Teknikcenter Karlstads Teknikcenter 10 km Skola för kvalificerade yrkesutbildningar
Delshads Trafikskola Delshads Trafikskola 10 km Kanonbra introduktionsutbildning med Kenneth!
Reviews
Barnet och föräldrarna trivs otroligt bra i denna fina förskola med hög delaktighet och härlig gemenskap.
Comment on this business

to add Föräldrakooperativet Ulvarna map to your website;