facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Förbo

Förbo

About

Förbo är ett bostadsföretag som hyr ut lägenheter, radhus och parhus i fyra kommuner runtomkring Göteborg. Vi erbjuder möjlighet att påverka och har en engagerad och serviceinriktad personal.

Story

På Förbo gillar vi att prata om boende! Vi ser därför vår sida på Facebook som en bra mötesplats för alla som vill diskutera sitt personliga boende - både med varandra och med våra medarbetare. Vi svarar på frågor ställda på Facebook under våra arbetstider och ambitionen är att svara så fort som möjligt. Ibland kan det dock dröja någon dag och det ber vi om överseende med.

Har du problem eller mer specifika frågor gällande t ex din egen bostad hos oss är det alltid en serviceanmälan som ger dig snabbast hjälp. Du gör en anmälan enkelt via nätet, på telefon eller vid öppet hus.

Vi förbehåller oss rätten att radera innehåll om vi bedömer att detta är kränkande eller stötande, marknadsför andras verksamheter, är brottsliga, inte håller sig till ämnet, bryter mot personuppgiftslagen eller liknande. Inte heller angrepp på enskilda individer, svordomar, könsord eller ovårdat språkbruk accepteras. Vi ber dig också respektera inlägg och kommentarer som andra gjort. Var också uppmärksam på att den informationen du skriver på sidan blir synlig för andra användare. Se även Facebooks generella användarvillkor.

Address:
Phone: 031-746 50 00
City: Mölnlycke


Opening Hours

Monday: 07:30 - 12:00


related searches: Förbo ledigt, HomeQ Stockholm, Wilhelm lägenheter, Hyresrätt Malmö, Derome Fastighet, Hyra bostad Göteborg, HSB hyresrätter, Hyra lägenhet Stockholm
Reviews
Så enormt trevlig receptionist som jobbar här .
Översatt av Google du är borta Original bist Ab
Comment on this business

to add Förbo map to your website;