facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ford Lagerstedts Bil

Ford Lagerstedts Bil

About

Lagerstedts Bil öppnar en ny FordStore i Stockholm Haninge den 1 april 2019. Självklart kan du även serva din bil hos oss!

Address: Albybergsringen 101, 13769 Österhaninge
Phone: 0851005190
City: Österhaninge
Zip Code: 13769



related searches: Lagerstedts Bil Högdalen, Ford Sweden, Fordverkstad, Lagerstedt högdalen, Kindwalls bil ab, Torvalla bil, Dahlqvist Bil, Lagerstedts Bil FordStore Haninge
Similar places near
JJaudio JJaudio 3 km Var där på deras "öppet hus". Kul att se och höra flertalet bilar. Intressa...
Reviews
Vi köper alla våra transportbilar hos LAgerstedts. När vi köper vi våra bilar är det alltid lite bråttom. De är ett lungt och sansat ställe. Hög personlig service vilket gör att du känner dig lite speciell. Återkopplar och lever med dig och din bil.
Inte speciellt nöjda tyvärr. Långsam service och svårt att få tag i någon på telefon. Lämnade in bilen för montering av inredning som tog flera dagar??
Familjärt bemötande med mycket god service. Både köpt, servat och sålt bil på Ford Store i Haninge. Bekvämt och tacksamt att vända sig till samma ställe för vad än kan tänkas i ett bilägande. Dessutom är Ford är helt klart underskattade. Tack för allt Lagerstedts Bil.
Trevligt och bra bemötande i samband med bilköp på distans. Allt var ordnat och klart vid avhämtning. Extra plus var att Niklas hämtade mig på pendelstationen.
Hittade fin bil. Väldigt fint bemötande.
Ford återförsäljare som ligger lite ute i spenaten men stor och fin anläggning. Inte världens bästa kommunikation om man behöver ta sig till/från stället.
Superbra service!
Comment on this business

to add Ford Lagerstedts Bil map to your website;