facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fordonshuset AB

Fordonshuset AB

About

Kundfokus och mångårig erfarenhet i bilbranschen gör oss till en av marknadens absolut mest serviceinriktade bilfirma där kundnöjdhet är drivkraften.

Story

Tack vare ett samarbete med några av Stockholms största märkesåterförsäljare och ett väldigt brett kontaktnät i bilbranschen hittar man alltid spännande objekt till riktigt bra priser hos oss.

Med förmånlig finansiering via Santander Consumer Bank och garantilösningar via SOLID kan vi skräddarsy och förenkla ditt bilägande.

Tänk på att alltid ringa oss innan besök då vi ofta är ute på fältet och fyller på lagret med nya fina objekt.

Välkommen till Fordonshuset!



"Fordonshuset AB grundades 2009 med inriktningen att leverera noga kontrollerade, prisvärda och svensksålda bilar i gott skick till dig som kund. Med några tusen bilar sålda hittills och lika många nöjda kunder så tycker vi att vi har lyckats ganska bra. Vi sätter kvalité framför kvantitet och det är något ni kommer uppleva ganska fort när ni besöker oss.Tack vare ett samarbete med några av Stockholms största märkesåterförsäljare och ett väldigt brett kontaktnät i bilbranschen hittar man alltid spännande objekt till riktigt bra priser hos oss. Vi är även auktoriserad återförsäljare för Can-Am, Sea Doo, Fogelsta och Aixam mopedbilar."
Address: Dalarövägen 39, 13669 Vendelsö, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08276525
City: Vendelsö
Zip Code: 13669


Opening Hours

Monday: 11:00 - 18:00
Tuesday: 11:00 - 18:00
Wednesday: 11:00 - 18:00
Thursday: 11:00 - 18:00
Friday: 11:00 - 16:00
Saturday: 11:00 - 14:00


related searches: Kümmerling Bil AB, Jbil, Torvalla bil, Svenska Bilgruppen, Haninge Bilpark, Bilförsäljning Haninge, Sea Doo haninge
Reviews
Jag har inte haft förmånen att köpa bil från Fordonshuset, men de fick förtroendet att sälja försäljningsuppdrag mina bilar vid 3 tillfällen. Det har gått hur bra som helst vid alla tillfällen, inga konstigheter alls! Jag har haft göra med Bertan, som är ägaren, som med sitt otroliga yrkeskunnande gjorde det så enkelt för mig! Jag rekommenderar starkt Fordonshuset för alla som vill ha proffsig bemötande och yrkeskunnande!
Det är uppenbart att det är proffs som jobbar på Fordonshuset. De är ärliga, delar med sig av all kunskap de besitter och säljer bilar för rätt pris. Det märker man också när man börjar jämföra. Bilden är från vår parkering efter vi hämtat bilen!
En servicenivå andra i branschen borde lära sig av. Anstränger sig verkligen för göra sina kunder nöjda och får dig att känna dig välkommen vid varje besök. Tack för att ni finns.
Jag hade lite besvärliga önskmål med en motorcykel som skulle tas emot av ett transportföretag, behov av serivice och reparationer, behov av besiktning och även en del annat i form av leveranser från andra leverantörer. Minst sagt krångligt och besvärligt för Fordonshuset, både på och utanför arbetstid. Hur som helst så löste de alla problem utan minsta knorr, helt fantastiskt. Jag fick löpande feedback och förslag till lösningar inklusive kostnadsförslag. Inga överrraskningar. Hampus i verkstan är engagerad, skicklig, trevlig och hjälpsam. Jag hade tur som vände mig till Fordonshuset. De har levererat långt över vad som kan förväntas och jag kan varmt rekommendera företaget!
Köpte vår älskade bil som vi letat länge efter. Allt gick smidigt. Ärlig, profsig personal. Stort tack Aslan
Trevlig och hjälpsam personal. Iordning på på saker och ting. Tillbaka senare för montering av diverse tillbehör
Toppklass Känns tryggt och säkert, Jag fick mer service och än vad jag betalade för kändes det som. Fick hjälp med allt jag behövde. Supernöjd! Kan starkt rekommendera dom!
Mycket nöjd, så himla proffsig personal och vänligt bemötande. När bilen indikerade efter ca 1 vecka att det var bromsbelägg slitage, så byttes dessa och jag fick lånebil och allt utan kostnad. Har bytt bil ett antal gånger, men måste säga att detta absolut är det bästa bilföretaget jag gjort affärer med.
Jag köpte en mustang i januari från fordonshuset. Dom hjälpte mig med att fixa stripes, lackning av fälgar, montering av bakninge och service. Jag kunde inte bli mer nöjd över resultatet. Jag hörde av mig en del efter arbetstid då jag hade struligt på jobbet och fick alltid återkoppling och trevligt bemötande. Superbra kundservice! Kommer absolut återkomma när det är dags för nästa köp eller sälj. Tack fordonshuset! //Micke
Rekommenderas absolut inte för att personalen är otrevliga och behandlar kunder dåligt. Jag fick förlora rejält pengar, tid och var tvungen att avbryta avtalet. Var försiktigt med Richard Haglund. En riktigt dålig människa. ___________ Hej Bertan, Tack för din svar! Det hade varit strålande om man kunde lära ut av det istället man försöker vända situationen mot kunden. Lycka till med detta affärssinne. Jag har avbrutit affären pga Richard Haglunds attityden samt dåligt bemötande och det fick du ta del av tydligt då men i senare skedde kommer du upp med att bilen hade många brister, vart kommer det ifrån kanske du menar årligt service och rekonditionering. Ärligt talat man blir ännu mer besviken på er. Hälsningar, Shahid
Comment on this business

Directions to Fordonshuset AB with public transportation


Mårtensberg 20 meters
806
832
Djurgårdsvägen 300 meters
806
807
818C
824
842
892

to add Fordonshuset AB map to your website;