facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Förenade Bil

Förenade Bil

About

Välkommen till Förenade Bil Lunds officiella Facebook-sida!
Våra öppettider, vänligen se hemsida www.forenadebil.se.

Story

Detta är Förenade Bil Lund BMWs officiella Facebook-sida – sidan för BMW-entusiaster, -fans och -förare i Sverige.

Vi kommer att förse dig med nyheter, information och underhållning.

Vårt mål är att dela med oss av den GLÄDJE som BMW ger till Facebook.

Men den här sidan handlar inte bara om oss – den handlar också om dig! Skicka oss bilder på dina bilar, berätta för oss varför du älskar att köra bil och tala om för oss vad vi kan göra för dig.

Vi vet att du redan känner till begreppet nätetikett men vi vill ändå påminna om vikten av att hålla en vänlig och artig ton i detta forum.

Kommentarer som kan verka stötande och/eller innehålla hets mot folkgrupp samt som vi upplever går till personangrepp förbehåller vi oss rätten att plocka bort.

De kommentarer, åsikter och bilder som läggs upp av våra fans på denna sida speglar inte nödvändigtvis Förenade Bil Lund BMWs åsikter och värderingar.

Address: Traktorvägen 7, 226 60 Lund
Phone: +4646311550
City: Lund
Zip Code: 226 60


Opening Hours

Monday: 07:15 - 18:00
Tuesday: 07:15 - 18:00
Wednesday: 07:15 - 18:00
Thursday: 07:15 - 18:00
Friday: 07:15 - 18:00
Saturday: 11:00 - 15:00
Sunday: 11:00 - 15:00


related searches: Förenade Bil Kia, Förenade Bil Malmö, Förenade Bil Lund, Förenade Bil Göteborg, Dahlqvist Bil, Förenade Bil Helsingborg, Förenade Bil mölndal, Kia EV6 FÖRENADE Bil
Similar places near
Hc Bil & Fälg Import Hc Bil & Fälg Import 365 meter Vi åker 3 tim enkel resa för att köpa en skåpbil vi blivit lovade ska vara i bra skic...
MECA Bilservice MECA Bilservice 382 meter Fantastisk service! Rekommenderar till andra.
Landrins Bil Landrins Bil 526 meter Utmärkt service av personal som faktiskt verkar bry sig om kunden. Inte som det där a...
Mobility Motors Lund Mobility Motors Lund 651 meter Jonathan är den bästa försäljaren! Har haft kontakt med honom vid två tillfällen. För...
Landrins Bil Lund - Mercedes-Benz Landrins Bil Lund - Mercedes-Benz 109 km Otrevligaste bemötandet mot kunder som jag har varit med om. Köpte en bil där de hade...
Reviews
Den som köper bil här begår ett stort misstag, mailar om räntor, pris på bil samt vinterdäck... Det första killen gör är att dra ett riktigt uselt skämt innan han känner på kunden, gör ingen behovs analys utan gör sig lustig bara... inte seriöst för fem öre!
Så bra Service ! Service avdelningen är topp ! Min bil pajade som gått 1000 mil , får den om en vecka , men vad gör det när denna Service avdelning löser allt :- Bästa Emma o Hanna !
Väldigt trevlig personal och exemplarisk service på verkstaden. Rekommenderas varmt för BMW ägare.
Köpte min första BMW här.Kan säga efter nio månaders ägandet av bilen så är jag supernöjd med köpet. Fick schysst in byttes pris för min gamla bil. Niklas gjorde ett fantastisk jobb när det gäller service och bemötande. Jag kommer gärna tillbaka.
Att säljare är duktiga är det inget snack om saken. Gregor på Förenadebil får absolut 5 stjärnor. Det jag är missnöjd med är hur Förenadebil sköter garanti ärende. Kolla noga innan ni köper bilen, för man kan inte luta sig mot deras garanti. Jag önskar er allt gott men kommer aldrig mer köpa en bil från Förnadebil,då jag känner mig lurad. Jag kommer behöva betala många tusen lappar för att reparera bilen fast jag har garanti.Hoppas det här inlägg hjälper någon annan. Mvh Almir
Åkte hit efter att Förenade Bil Malmö gjort så min bil inte fungerade efter en återkallelse. Tog ett halvår att bevisa detta köpte ODB2 läsare, fråga efter ersättning då sa de att de inte samma företag… Åkte sedan hit igen med återkallelse nr2. Då började batteriet kännas konstigt start stopp funktion. De försökte lura på mig ett nytt batteri ca 7000kr. Visa sig att batteriet bara var dåligt laddat. Kommer aldrig lita på Förenade Bil igen!
Kikat på många bilar här genom åren, tillslut blev det en MINI Next där hela processen gick väldigt smidigt. Går även smidigt att få prisofferter på reparationer och reservdelar.
Förenade bil är en utmärkt BMW-återförsäjare med ett stort utbud av såväl nya som begagnade bilar. Personalen är trevligt och serviceminded. Killarna på verkstaden är kunniga och gör ett bra jobb. Väntetiderna är korta och informationen om vad som gjorts är god. Förenade bil kan helt klart rekommenderas.
Ja var ska jag börja, lämna in min bil för service, felsökning och eventuellt byte av bromsar. Kundservice ringde upp att det behövdes inte bytas då bestämde vi att då låter vi bromsarna vara. Dom åtgärdar felet och servar den. När jag får tillbaka bilen så har jag fått: 1. Betala för bromsbyte. 2. Service lämpan lyste trots att service visst va gjord. 3. Dom hade inte stämplat i service boken. 4. Däcken var pumpade av någon konstig anledning, ja det va ju trevligt synd bara det var alldeles för mycket luft i däcken så bilen varnade för det också. Det slutade med att jag fick köra dit igen för att få fixat allt sån tur va så var det inga problem Om du ska lämna din BMW på en bmw verkstad lämna den i Helsingborg.
Skickade ett mail med offertförfrågan som jag inte fick svar på. Hittade sen att priserna fanns där man bokar service på hemsidan. Återkoppling via sms med en länk som jag inte kunde öppna. Lite stressigt då svar förväntades inom 20 min. Fick info att bromsarna behövde bytas för 15.000kr, vilket jag tackade nej till åtgärdade senare på annan firma där jag betalade 3.700kr då endast bromsbeläggen fram och bak behövde bytas.
Comment on this business

to add Förenade Bil map to your website;