facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Förenade Care Almgården/Hemtjänst

Förenade Care Almgården/Hemtjänst

About

Omtanke – Vänlighet – Service

Story

Almgården drivs på uppdrag av Vellinge kommun.

Almgården är ett servicehus i Vellinge som är öppet och tillgängligt för alla. I anslutning till servicehuset finns ett trygghetsboende med tre våningar med sammanlagt 42 lägenheter, varav 7 trerumslägenheter, och 35 tvårumslägenheter. Varje lägenhet har uteplats eller balkong. Det är Vellingebostäder som administrerar bostadskön till lägenheterna.

På servicehuset erbjuds ett flertal olika aktiviteter både för dig som bor i Almgårdens trygghetsboende men också för dig som bor i ordinärt boende. Vi har möjlighet att hyra ut lokaler för både små och större sällskap.



"Almgården i Vellinge är en öppen social mötesplats för dig som är äldre. Vi har öppet samtliga dagar i veckan. I anslutning till servicehuset finns ett trygghetsboende på tre våningar. Välkommen till Almgården."
Address:
Phone: 040-42 50 98
City: Vellinge



related searches: Almgården Vellinge meny, Förenade Care Skanör, Förenade Care Hemtjänst, Almgården matsedel, Almgården Vellinge aktiviteter, Almgården Grevie, Almgården Älmhult, Förenade Care Höllviken
Similar places near
Förenade Care Månstorps ängar Förenade Care Månstorps ängar 6 km Fint ålderdomshem
Reviews
Här jobbar den sämsta personalen inom Förenade care. Lämnar sina anväda handskar i vår häck efter deras besök hos vårdtagare. Skäms på er.
Comment on this business

to add Förenade Care Almgården/Hemtjänst map to your website;