facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Förenade Care Sälgen

Förenade Care Sälgen

About

Omtanke - Vänlighet - Service

Story

Förenade Care - Sälgen

Vård- och omsorgsboendet Sälgen drivs av Förenade Care på uppdrag av Höganäs kommun. Boendet ligger centralt i Höganäs och natursköna Kullabygden, med närhet till natur och hav. Boendet erbjuder 50 lägenheter, fördelat på fyra enheter och två våningar. Sälgen är ett modernt äldreboende med trivsam utformning och mycket ljusinsläpp samt en uppskattad innergård.


Restaurang – god mat och dryck

På Sälgen finns en restaurang som är lunchöppen, dagligen, för allmänheten. I köket tillagar våra erfarna kockar och kökspersonal all mat till de boende som även har möjlighet att äta i restaurangen. Vi arbetar utifrån en matfilosofi som har sin grund i klassisk svensk husmanskost men tar även intryck av moderna inslag med smakupplevelser från hela värden. Varje lunch är komplett med huvudrätt och dessert. Kockarna planerar tillsammans med Leva Livet-teamet aktiviteter runt maten.


Personal

På Sälgen arbetar undersköterskor, vårdbiträden, gruppledare, sjuksköterskor, Leva Livet-inspiratör, Leva Livet-ombud, sjukgymnast, arbetsterapeut, verksamhetschef, lokalvårdare samt besökshundteam. Du har en namngiven kontaktperson som tillsammans med dig och dina närstående sammanfattar dina behov och önskemål i en individuell genomförandeplan. Den uppdateras regelbundet i samförstånd med dig.


Besökshund

Besökshundteamets uppdrag är att delta i vård och omsorgsarbetet för att träna, aktivera, motivera, sprida glädje samt ha en lugnande inverkan.


Leva Livet

Dagligen skapar vi vardagskvalitet. Vi arbetar för en trivsam och meningsfull vardag, lite mer utöver det vanliga. Vi arbetar teambaserat utifrån att varje människa, varje möte och varje stund är viktig och unik. Du ska kunna underhålla dina intressen, hitta nya intressen och erbjudas aktiviteter som skänker välbefinnande och livskvalitet, stimulans och glädje. Vi ser gärna att närstående och vänner deltar vid underhållning, utflykter, fester m.m. på verksamheten.

Vi vill locka fram livsglädjen så att livet känns meningsfullt. Vården och omsorgen präglas av en helhetssyn på människan och genomsyras av grundtanken att alla har förmåga att själva välja hur de vill leva sitt liv. Dina behov och önskemål tillgodoses så långt det är möjligt.


Vårt motto är Omtanke - Vänlighet - Service.



"Välkommen till Forenede Care Sälgen och våra hemtrevliga och familjära äldreboenden med trygghet och gemenskap. Vi erbjuder god omsorg och ett varmt bemötande. Behåll dina vanor och intressen och fortsätt leva livet tillsammans med oss!"
Address: Midgårdsgatan 34, 26337 Höganäs
Phone: 042-334480
City: Höganäs
Zip Code: 26337


Similar places near
Sälgens Vårdboende Sälgens Vårdboende 9 meter Kan bara skriva positiva ord om detta ställe! I Coronatider har dom tagit hand om om ...
Sälgen Sälgen 9 meter Kan bara skriva positiva ord om detta ställe! I Coronatider har dom tagit hand om om ...
Comment on this business

to add Förenade Care Sälgen map to your website;