facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Förenade Care Trollängens Äldreboende

Förenade Care Trollängens Äldreboende

About

Omtanke – Vänlighet – Service

Story

Trollängen drivs på uppdrag av Tyresö kommun.

Vård- och omsorgsboendet Trollängen ligger i Trollbäcken som är ett lummigt område med närhet till Fornuddsparken. Det är promenadavstånd till områdets lokala centrum där det bl.a. finns restauranger, butiker, bibliotek och bra kommunikationer.

Trollängen har totalt 59 platser fördelade på tre våningsplan och sex enheter. Boendet erbjuder platser till äldre personer med varierande behov av vård och omsorg, personer med demenssjukdom samt till personer i behov av korttidsplats.

På samtliga enheter finns balkong och på markplan belagda uteplatser i anslutning till vardagsrum/matplats och vissa av lägenheterna. Bakom byggnaden finns gräsmatta samt träd och buskar.

Address:
Phone: 08 - 742 41 92
City: Tyresö



related searches: KVS Vejbystrand
Reviews
Trollängen drivs på entreprenad av Förenade Care. Efter en långdragen upphandlingsprocess, som tog flera månader pga överklaganden från Förenade Care som till sist vann anbudet och som blev klart i september 2014. De har skapat en presentationssida av verksamheten på Trollängen som inte riktigt stämmer med verkligheten. Jag har en anhörig som bor där. På sidan står bl a att det finns vaktmästare. Det gör det inte. Det fanns det tidigare då det drevs av Carema som numera heter Vardaga. Leva-Livet ombud vet jag inte vad det är. Det står också att det serveras tre rätter till lunch, varav en vegetarisk, men det stämmer inte. Det serveras en 1 maträtt + efterrätt till lunch och en maträtt till middag. Vet inte vad Förenade Care har för policy när det gäller mat till stora helger, men nyårsafton serverades prinskorv med stuvad spenat alt köttbullar med potatisgratäng. Nyårsdagen som var en torsdag ärtsoppa och pannkaka och fläskpannkaka till middagen. Julafton däremot serverades traditionsenlig julmat. De säger att de håller på att bygga upp verksamheten och att det kommer ta tid, ca 1 1/2 år. Förhoppningsvis känns det bättre då än vad det gör just nu.
Översatt av Google Eftersom det är ett lugnt område och det har många kollektivtrafiklinjer finns det även många affärer av alla de slag och det finns även en sjö nära trollbäckens centrum. Original Por que es una zona tranquila y tiene muchas linias de transporte publico tambien hay muchas tiendas de todo tipo y ademas hay un lago cerca Al centro de trollbäcken.
Comment on this business

to add Förenade Care Trollängens Äldreboende map to your website;