facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Förenade Care Väpnaren

Förenade Care Väpnaren

About

Omtanke – Vänlighet – Service

Story

Väpnaren drivs på uppdrag av Klippans Kommun fr.o.m. den 15 december 2012.

Väpnaren är ett vård- och omsorgsboende med 36 lägenheter fördelade på fyra enheter i två plan beläget i centrala Klippan vid torget. Vi har gångavstånd till apotek, läkarmottagningar, affärer, banker m.m. och nära till naturområden. I fastigheten finns även två våningar med ordinärt boende.

Lägenheterna är 32,5 kvm med rymlig toalett med dusch. Köksinredning med kylskåp och diskbänk finns.
På varje enhet finns gemensamma utrymmen såsom kök, matplats och allrum. Det finns också en stor balkong mot torget som delvis är inglasad samt tvättstuga.

På andra våningen har vi en gemensam SPA-avdelning där man kan njuta av ett varmt bad i mysig miljö.
På Väpnaren arbetar undersköterskor, sjuksköterskor, sjukgymnast, arbetsterapeut, vaktmästare samt verksamhetschef. Det finns personal som ser till att våra omsorgstagare har god kvalitet och trygghet i tillvaron dygnet runt. Patientansvarig läkare besöker boendet en gång i veckan samt vid behov.

Möjlighet att leva ett aktivt liv anpassat med service och omvårdnad efter den enskildes behov och önskemål ges. Den enskildes integritet beaktas och stor lyhördhet för egna och anhörigas önskemål finns.



"Välkommen till Forenede Care Väpnaren och våra hemtrevliga och familjära äldreboenden med trygghet och gemenskap. Vi erbjuder god omsorg och ett varmt bemötande. Behåll dina vanor och intressen och fortsätt leva livet tillsammans med oss!"
Address: Torggränd 8, 264 33 Klippan, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 0435 - 76 89 10
City: Klippan
Zip Code: 264 33


Similar places near
Förenade Care Väpnaren Förenade Care Väpnaren 0 meter "Välkommen till Forenede Care Väpnaren och våra hemtrevliga och familjära äldreb...
Ålderdomshem Ljungåsen Ålderdomshem Ljungåsen 7 km Älskade och älskade, det är ett fint ställe med mycket bra och trevlig personal!
Comment on this business

to add Förenade Care Väpnaren map to your website;