facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Företagarna Höganäs

Företagarna Höganäs

About

Vi är en förening för alla sorters företagare inom Höganäs kommun där vi vill samverka för att stärka det lokala näringslivet!



"Småföretagarnas Riksförbund är en intresseorganisation som har fokus på mikroföretag, dvs småföretag med 0–9 anställda. Vårt mål är att skapa en enklare, tryggare och mer lönsam vardag för våra medlemmar. Genom ett aktivt näringspolitiskt engagemang och uppskattade medlemsförmåner arbetar vi därför dagligen med att förbättra villkoren för att äga och driva ett mindre företag i Sverige.Som företrädare för över 30 000 småföretagare är vi en efterfrågad aktör och stark opinionsbildare i svensk näringspolitik. Det finns mycket att uträtta för att skapa ett bättre företagsklimat i Sverige och vår lobbyverksamhet driver både små och stora frågor framåt i rätt riktning."
Address: Storgatan 62, 26332 Höganäs
City: Höganäs
Zip Code: 26332



related searches: Företagarna höganäs höganäs age, Företagarna höganäs höganäs videos
Similar places near
Småföretagarnas Riksförbund Småföretagarnas Riksförbund 104 meter Ringer och pratar på utan att lyssna, sen skickar de fakturor trots att inget är best...
Hyresgästföreningen Höganäs Hyresgästföreningen Höganäs 673 meter Expeditionen öppen helgfria tisdagar mellan kl.17.00-18.00. Semester stängt i juli. ...
Höganäs Scoutkår Höganäs Scoutkår 796 meter Trevliga ledare som låter alla vara med och leva upp till sin förmåga. Individuell gr...
Höganäs Karate Goju Ryu Höganäs Karate Goju Ryu 1 km Lär dig självförsvar! Träna karate med oss! En kampsport för alla!
Lions Club Höganäs Lions Club Höganäs 1 km Mycket bra utbud, bra priser, trevlig personal
Höganäs Brukshundklubb Höganäs Brukshundklubb 1 km Hundutställning med många hundar, bra ordnat av arrangören.
Höganäs GF Höganäs GF 2 km Höganäs GF's officiella Facebooksida
Väsby byaförening Väsby byaförening 2 km Här kommer vi informera om arrangemang, nyheter som rör boende i byn.
Svedbergs GIF Svedbergs GIF 9 km Klassisk mark. Har jättepotential. Närhet till Svedberga Kulle
Reviews
Ringer och pratar på utan att lyssna, sen skickar de fakturor trots att inget är beställt. Oseriöst!!
Ringer och ska berätta om pågående arbete och sen skickar faktura på nån "radannons" i Expressen. Personen som ringde sa INGET om nån annons eller sa något om att han skulle skicka en faktura för att jag satt o lyssna på allt han rabbla upp. Oseriöst!!!
Akta er för detta företag, blockera deras nummer och svara EJ på någonting för annars kommer faktura på lådan innan du ens uppfattat vad som hänt! Dom har ringt mig nu ett tiotal gånger de sista 2 veckorna och verkar heller inte vilja ge upp. Spela ALLTID in samtalen och var på din vakt för annars kan det bli svårt att bestrida om vad som FAKTISKT sades. Jag hade inspelade samtal och inga större bekymmer men många betalar och vågar inte ryta ifrån.
VARNING! Småföretagarnas Riksförbund skickar fakturor trots man avböjer annonsering. En Magnus Åkerberg ringde upp och frågade om extra bidrag i form av radannonsering inför valrörelsen men när jag svarade nej kom följdfråga om det var OK med den vanliga avgiften . Då jag svarat ja på den frågan kom ändå en faktura på radannons trots att medlemsavgiften betalats vid årsskiftet.
OSERIÖSA! Fick en faktura där de påstod att vi hade beställt någon annons, vilket vi inte gjorde.När jag krävde något underlag så fanns inte detta. När man ringer in så säger de att dem ska ringa tillbaka, vilket de såklart inte gjorde!
Ledningen tycks mest vilja sko sig själva. Alla duktiga personer, som faktiskt jobbat för medlemmarnas bästa, har sparkats.
Tack till Ingrid Ohlsson på Småföretagarnas Riksförbund och Mats Eriksson som med attitydresan besökte oss i september, det känns verklig bra med äkta engagemang för småföretagarens villkor. Jag kan varmt rekommendera andra företagare som inte hunnit ännu att bli medlem, ju flera vi blir, desto starkare röst att påverka småföretagarens villkor. Välkomna tillbaka, kaffet är alltid på. Bästa hälsningar från Sunsafe i Norrköping
Arbetar för det bästa sättet att skapa en framtid med stora framgångar för alla!!’
Medlem sen många år.
Det ser bra ut på papper
Comment on this business

to add Företagarna Höganäs map to your website;