facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Företagscenter i Åmål AB

Företagscenter i Åmål AB

About

Vi äger och utvecklar Företagscenter i Åmål, ett modernt butiks- kontors- och industrihotell med plats för många verksamheter. Vi vill ha ett levande hus!

Story

Vi äger och utvecklar fastigheten som i folkmun kallas "Profab-huset".

Huset byggdes ursprungligen som fabrik för Skandinaviska Grammophon AB. Sedan har olika företag hyrt. Den senaste större "epoken" är Profab-tiden. Under många år har en stor del av fastigheten utgjorts av lågprisvaruhus.

Sedan 2015 pågår en förvandling till ett modernt butiks- och industrihus med plats för alla sorters företag. Vi vill vara ett levande hus där alla känner sig välkomna och Åmåls mest attraktiva hyresvärd. Här finns en fantastisk lunchrestaurang, välkomnande sällskapsytor, kontor, lager, butiksytor och ytor för lättare industri.

Några milstolpar i "nya eran":
- November 2015 slog nya Restaurang Nygård upp portarna. På kort tid har man etablerat sig som en av Åmåls absolut mest populära lunchrestaurangen.
- Januari 2016 flyttade Skärgårdstunnan, Europas största exportör av vedeldade bad, in i stora delar av industridelarna.
- Midsommar 2016 öppnade Byggmax butik. Öppningen föregicks av en omfattande renovering. Nyetablering och nya arbetstillfällen.
- Hösten 2016 öppnar Interstil Möbel säljkontor i fastigheten. Även denna gång en helt ny etablering på orten.

Address: Industrigatan 12, 66234 Åmål
Phone: 070-5625678
es.rednakes@lama
City: Åmål
Zip Code: 66234


Reviews
Bra service och personalen är snälla
Det är ren fresch stället
Trevligt bemötande
Översatt av Google väldigt fint .. Original very nic..
Översatt av Google Behå Original Bra
Comment on this business

to add Företagscenter i Åmål AB map to your website;