facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Forimp AB

Forimp AB

Story

Företaget startades som enskild firma 2008 med skogsvård som största verksamhetsgren. 2009 kom avverkning som entreprenörsföretag med i bilden. I dag är avverkning och virkesköp de största verksamhetsgrenarna tätt följt av skogsvård. Virkesköp var från början tänkt vara en bisyssla men är i dag den verksamhetsgren som genererar högst omsättning.

Vi köper naturligtvis ert virke oavsett om det är leveransvirke, gallring eller föryngringsavverkning och vår prisbild är mycket konkurrenskraftig och värd för er som kund att undersöka. Vi har maskiner som är väl anpassade för arbeten i era skogar.

FORIMP AB är som det heter dubbel certifierat genom FSC och PEFC, orsaken är att det bedrivs både maskinentreprenad (PEFC) samt virkeshandel (FSC).

Certifiering är ett miljöledningssystem framtaget för att kvalitetssäkra arbeten som utförs på era skogsfastigheter men även för att virket som avverkas på er fastighet ska kunna spåras av personen som köper ett bord konstruerat av virke som avverkats av er.

Vi har möjlighet att miljöklassa ert skogsbrukande och kan bevilja er certifikat och miljögodkännande. Enklast är att skaffa sig en målklassad skogsbruksplan. Vinsten med certifieringen kan innebära högre virkespriser för er skogsägare.

Address: Maskingränd 1, 67141 Arvika
Phone: 070-6470154
City: Arvika
Zip Code: 67141


Comment on this business

to add Forimp AB map to your website;