facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ForMe I Arvika

About

Tänk, Ät, Njut, Träna!

Story

Det viktiga är att du har bestämt dig, och vet vad du vill uppnå. Vi hjälper dig att skapa ett tydligt och glödande mål och vi stödjer dig efter vägen. Är du beredd på att satsa kraft, energi och tid på ditt lättare liv? Då har vi verktygen. Vägen fram till ditt lättare liv kan vara både lätt, enkelt och tufft. Vi hjälper dig att göra om dina hinder till dina bästa tillfällen till tuffhetsträning. Vi välkomnar hindren som möjligheter för att skapa ditt nya friskare liv. Att övervinna motgångar är den största segern! Fokuset ligger både på att nå ditt mål och att leva ditt lättare liv ända in i framtiden.

I xtravaganzas helhetskoncept för livsstilsförändring lägger vi fokus på att förändra beteendet i grunden och skapa nya vanor för ett lättare friskare liv. Med hjälp av programmets fyra ledstjärnor - Mental Träning, Mental Näring, God Energi och Rörelseglädje - kommer du att nå målet. Du väljer mellan tre olika program, beroende på hur mycket lättare du vill bli och hur snabbt det ska gå. Du får inte bara kunskap om hur du ska lyckas, du får också träning för både kropp och sinne. Att träna in nya hälsosamma vanor är ett livsviktigt arbete, du får hela tiden stöd av xtravaganzas hälsokonsulter och din xtravaganza-grupp.

Alla är olika. Även de som deltar i våra program. Några har många kilo, andra färre, några har bråttom, andra vill ta det lugnare, och vissa är helt friska medan andra har besvär med hälsan. Det viktigaste är att alla hittar sin nivå, sin motivation och den mat och Rörelseglädje som passar just dem. Därför har xtravaganza två olika program att välja mellan:

ForMe är grundprogrammet som vill ha en lättare vikt. Allra bäst är det för dem som har 10 kilos övervikt eller mer, eller för dem som vill ta det i en lugnare takt. Finns för dig som vill gå 4 eller 12 månader.



Weight Trainer: är i grunden ett jämviktsprogram eller anpassat för dem som vill bli några få (upp till 10) kilo lättare.

Programmet leds av utbildad hälsokonsult på Hälsokompaniet. Hälsokonsulten utbildas i xtravaganzas helhetskoncept och får kompetens att hålla i programmet både enskilt och i grupp. Till sin hjälp vid speciella frågor har hälsokonsulten tillgång till xtravaganzas expertcenter.

Address:
Phone: 0570-108 88
City: Arvika


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00
Saturday: 09:00 - 17:00
Sunday: 09:00 - 17:00


related searches: Forme i arvika 2021
Similar places near
Solviksvallen Solviksvallen 59 km Fint och välskött och öppet runt om. Bra nu i dessa tider.
Set Sail Fitness Set Sail Fitness 59 km Ger vind i seglen
World Class Arvika World Class Arvika 60 km Vet inte vad som har hänt i det sista !! Har över åten varit min favorit träningsstud...
Arvika Träningscenter Arvika Träningscenter 61 km Väldigt bra! Bra utmed av fria vikter. Tyngsta hanteln vägde 70 kg.
Sporthallen Sporthallen 61 km
Hälsokompaniet I Arvika Hälsokompaniet I Arvika 61 km Fina och rena lokaler, trevliga personal. Rena träningsmaskiner alltid.
JL Hälsoterapeut & Personlig Tränare JL Hälsoterapeut & Personlig Tränare 61 km Jag är Hälsoterapeut, PT,löpinstruktör mm som brinner för hälsa och utveckling. Konta...
CrossFit Mejeriet CrossFit Mejeriet 61 km Förmodligen Arvikas bästa gym med mycket kunniga och erfarna instruktörer och ledare....
Comment on this business

to add ForMe I Arvika map to your website;