facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Forno Romano

Address: Mörby Centrum 4 tr , Danderyd 182 31, AB, SE
Phone: +46 8 755 23 00
City: Danderyd
Zip Code: 182 31


Opening Hours

Monday: 10:00-19:00
Tuesday: 10:00-19:00
Wednesday: 10:00-19:00
Thursday: 10:00-19:00
Friday: 10:00-19:00
Saturday: 10:00-16:00
Sunday: 12:00-16:00


related searches: Forno romano danderyd age
Similar places near
Deli Italia Deli Italia 736 meter En av de godaste pizzorna på länge! Väldigt prisvärd men lite trång lokal. Högt tryc...
Reviews
Åt en Pizza Valtelina. Något dyr tyckte jag och brödet var inget speciellt så därför kände man inte riktigt av vedugnssmaken. Som ni ser på bilden var pizzan täckt i Ruccola. Dock så kände man Breasola och Mozzarella smaken men kändes inte som att ingredienserna var så färska. Skulle säga att upplevelsen var ganska medelmåttig
90 kr för ren spaghetti med smör från smutsig stekpanna
Åt dagens pasta för 125 spänn och det var nog en av de sämsta pastarätterna jag ätit. Smaklös, ofräsch och slemmig sås med överkokt pasta. Salladen till maten va minst lika ofräsch. Låt dig inte luras av namnet och den till synes italienska restaurang med vedugn. Gå inte hit. Urdåligt!
Skulle äta en pizza till lunch idag. Priset var 125 kr inkl. Sallad och dryck. Jag hade med mig min vän som hade ätit men eventuellt vill ta en pizzaslice av mig. Hon köpte en Fanta. Jag frågade om de kunde skära upp pizzan i slicar, varvid mannen bakom kassan frågade om vi skulle dela på pizzan. Jo, sa jag, kanske det. Hon kanske tar en bit av mig När jag skull betala så hade priset stigit från 125 till 193 kr, varav fantan var 28 kr. Jag ifrågasatte priset varvid mannen sa att det blev 20 kr extra för att vi var två på pizzan, samt 20 kr för lunchdrycken som helt plötsligt inte ingick i lunchpriset pga av att en till person skulle ta en bit av min pizza... Jag ifrågasatte detta skarpt eftersom det totalt kostade mer än om jag skulle betala allt enligt menypriset, och absolut mycket mer än lunchpriset. Mannen blev mycket otrevlig mot mig och kunde inte ge någon annan förklaring än att det var dyrt för dem att min vän skulle hålla upp en stol under lunchtid och de måste ha extrabetalt för det... Han sa även att åt mig at jag inte fick komma dit och äta igen, som om jag nu skulle vilja det?? Jag har aldrig blivit så illa bemött på en restaurang och avråder å det starkaste den här restaurangen.
Sämsta attityden. Ska ha betalt för att man är två som ska dela pizza från samma tallrik?! Stället var tomt som det ofta är. Städar o lagar mat samtidigt. Ofräscht. Torrt bröd. God pizza men temperaturen på personalen gör smaken sur. Finns bättre ställen i Mörby.
Absolut de sämsta resturang man har upplevt, först vill jag börja med att säga att ägaren som står på kassan är otrevlig och lömsk individ. De är ingenting italiensk med detta resturang tro mig jag är italienare. Ät inte här!
Utan att tveka den sämsta pizza någonsin. Som italienare blev jag lurad av vedsugnen, som brukar vara synonim av en riktig och saftig pizza. Den som jag fick var tyvärr en plat och torr deg, aldeles trist med sina lilla fläckar av tomat och ost här och där.
Min mamma och jag tänkte dela på en pizza då vi inte var så jätte hungriga. Men.. Dom delade inte på pizzor. Sa då att jag kunde ta en pizza och kanske få en extra tallrik och dela själv, men det gick tydligen inte heller. Då kunde dom dryga jävlarna behålla sin mat. Vi gick och käkade på ett betydligt mycket trevligare ställe. #mådomkonka #sämstaservicenimannaminne
Katastrof! en tugga på maten sen sa jag bara nej fyfan! kollegorna trodde jag överdrev "men prova själv då!" inte ett ord till svar efter, de säger väll de mesta. gravad lax med dillsås halvråa potatisar sur smak i lax och ärligt talat såsen smaka grädde med rå potatis that's it, tror de kostade 140kr.Vi brukade äta luncherna där fredagar jobbar i området, man betalar, tar brickan går 1 meter till höger tar sin sallad vänder sig om tar bestick och bröd, går några meter sätter sig ner vid ett bord så är måltiden där innan man ens hunnit tittat på de man tog med, "fast and quick i'snt always that good" "in, ät, och stick så fort som möjligt" är känslan man får där
Blev riktig dåligt i mage efter deras pannbiff. Ringde dem efter 1 timme och ville berätta om det. Men personen som svarade har sagt att han har kunder och la på. Riktig katastrof!!?
Comment on this business

to add Forno Romano map to your website;