facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fors Golf

Fors Golf

About

Skönare Golf, Skönare Människor

Story

Fors Golf ligger utmed väg 73 (Nynäsvägen) i Västerhaninge, ca 15 minuter söder om globen.
Utöver vår 18-hålsbana (där du självklart kan välja att bara gå 9 hål) finns ett övningsområde med bunker, puttinggreen och chippinggreen.
Vår drivingrange är öppen dygnet runt och man använder sig av poletter eller rangekort i automaten.
Vi serverar lättare mat så som foccacia, sallader och matiga smörgåsar m.m. i vårt café.

Address: Vitsåvägen 2, 137 91 Västerhaninge
Phone: 08-500 268 70
City: Västerhaninge
Zip Code: 137 91


Reviews
Helt ok bana, förlåtande utslag med breda banor utan större faror perfekt när du är ny på golf greenerna ganska långsamma men OK skick mot slutet av säsongen. Finns bra med tider, väldigt bra bana att vara medlem då du enkelt får tid. Stora nackdelen är att det är pay and play, på helgerna med bra väder är det nästan outhärdligt att spela 18 hål då du får vänta inför varje slag då det är 4-bollar där alla är 54 hcp framför dig. För övrigt väldigt prisvärd bana med närhet till Stockholm! Trackman rangen är grymt bra, vilket stort lyft med detta och nya bollarna!!!
Prisvärd golfbana, ganska korta hål men lurigt spel bitvis.
Många klagar på fors golf, men jag tycker det är oförtjänt. Bra banor sett till pris. Trackman på rangen. Om jag skulle klaga på något så är det ett väldigt begränsat utbud i klubbhuset.
Trevlig personal. Gott om p-platser. Driving range funkar bra. Billigt.
P&P så kravet var inte så högt...
Trevlig bra prisvärt. Stor eloge till grabbarna i receptionen. Trevlig glada kunniga o flexibla. Rekommenderas
Golf klubben ingen aning men allgotts tjorre en tunnbrödsrulle som är en rulle å ingen tre kantig variant av rullen en rulle är en rulle hemstampat mos åk dit å testa finns fler alternativ av mat rätter å kocken eller vad han kallas är från baksidan men jävligt trevlig gött mos
Alltid trevligt när rangen öppnar på våren.
Kopiöst dåliga teeboxar, såg ut och kändes som man slog från ruffen på tee. Flaggorna på Green behöver bytas ut och dricksvattnet är under all kritik.
Käkade den fetaste Tunnbrös rullen på länge... Han var tung å visste va han snacka om.. perfekt frukost ställe på en lördag... ill be back
Comment on this business

to add Fors Golf map to your website;