facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Forsbergs Fritidscenter i Kalmar

Forsbergs Fritidscenter i Kalmar

About

Välkommen till Smålands största husbilsförsäljare! Vi säljer husbilar och husvagnar både nytt och begagnat. Forsbergs Fritidscenter i Kalmar.

Story

Kunniga säljare. Stort utbud. Rätt pris. Utmärkt service och verkstad. Forsbergs Fritidscenter är en av Sveriges ledande försäljare av nya och begagnade husbilar och husvagnar. Hos oss finns det alltid minst 250 fordon i lager. Ni finner vårt utbud på våra sju anläggningar i Hyssna, Bjuv, Sollentuna, Borlänge, Mantorp, Karlstad och Kalmar.

Address: Fölehagsvägen 1, 392 39 Kalmar (Kalmar)
Phone: 048088944
City: Kalmar
Zip Code: 392 39



related searches:
Similar places near
Sehammars Servicecenter Sehammars Servicecenter 2 km Mycket bra bemötande jätte trevlig personal
Sehammars Sehammars 3 km Hämtat vår nya husvagn. Fantastisk personal. Speciellt tack till Marie. Sehammars rek...
Reviews
Toppen ställe!! Trevlig personal och superservice då vi snabbt behövde en reservdel till vår markis!
Ett ställe som riktar in sig på hög service både rent tekniskt och personligt. En butik med mycket brett sortiment, hallen är välfylld med fordon och gården har mängder med begagnade bilar och vagnar. Personalen tar snabbt emot och vägleder i djungeln av fordon i allehanda former. Rekommenderas.
Enligt hemsidan finns det en person som sköter reservdelar men det finns inga kontaktuppgifter till denne, väldigt lustigt
Sämsta butiken! Behövde reservdelar till vår husvagn. Personalen vet inte vad det är för delar jag behöver, blir skickad mellan butiken och serviceverkstaden men ingen vet något. Inte den trevligaste personalen heller!
Jättebra camping
Tack Viktor, säljare i Kalmar. Vi har hämtat vår nya husbil idag och är så fantastiskt nöjda med det bemötande vi fått av dig och även från verkstadspersonalen samt butiken. Så otroligt proffsiga.
Mycket kunnig och erfaren personal. Bra service rakt igenom från försäljning, butik och service. Rekommenderas varmt!
Vart är säljarna?? Var inne idag men det var helt omöjligt att få tag i en säljare. Nej det blev att åka vidare till konkurrenten.
Alltid lika trevligt att gå in på Forsbergs. Alla lika trevliga och tillmötesgående. Gäller både säljare och verkstadspersonal
Mycket trevlig o hjälpsam personal
Comment on this business

to add Forsbergs Fritidscenter i Kalmar map to your website;