facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Forsby Kvarn Kafé

Forsby Kvarn Kafé
Address: Simtuna Forsby 3 , Fjärdhundra 749 72, C, SE
Phone: +46 171 911 99
City: Fjärdhundra
Zip Code: 749 72



related searches: Forsa kvarn café
Reviews
Ojojoj, vilka mackor. Surdegsbakat bröd, knastrig yta. Jag åt brödet med aubergine, mozzarella och tomat. Supergod, högsta betyg till den. Väldigt vackert vid den gamla kvarnen, gott om skugga i lunden.
Jättetrevligt o mysigt ställe. Fin miljö och trädgård, nära vattnet. Serviceminded personal och goda o annorlunda pizzor.
Ambitiösa pretentiösa? mackor i äldre miljö, musikunderhållning och pizza på fredagarna. Helt ok som cykelcafe men inte någon framtida favorit.
Vilket ställe och vilken kvalitet både på service och råvaror. Åker gärna hit igen.
Gluten, mjölk och ägg-allergiker. Gjorde special-fika! Mycket gott te.
Ett fik väl värt att besöka. De hade många olika bakverk och smørrebrød. De har dock ett större utbud av smørrebrød på vår och höst. Trevlig personal även om de var lite stressade av mängden av besökare den dag vi var där.
Fantastiskt ställe. Deras pizzor som bara serveras på fredagar tror jag är helt otroliga. Verkligen jättegoda. Mycket trevlig miljö. Har du tur kanske du er en bäver.
Helt klart en omväg för att äta och fika gott. Trevlig plats och personal.
God mat och supertrevlig personal! Mysigt att besöka och trevlig miljö. Något dyrt med tanke på att portionerna inte är så stora. Men hade absolut kunnat åka tillbaka!
Har inte varit inne där än, men deras bröd och bakverk är gott och populärt, dock lite dyrt, men det är ju lika för alla nu rent ekonomiskt. Man kan givetvis köpa med sig hem om man inte vill sitta där. De har lite udda öppettider så man får kolla upp det innan. Trevlig personal och mycket vacker omgivning!
Comment on this business

to add Forsby Kvarn Kafé map to your website;