facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Forscaféet

Address: Mölndals Stadsmuseeum Kvarnbygatan 12 , Mölndal 431 34, O, SE
Phone: +46 31 706 90 00
City: Mölndal
Zip Code: 431 34


Opening Hours

Monday: 11:30-16:00
Tuesday: 11:30-16:00
Wednesday: 11:30-16:00
Thursday: 11:30-16:00
Friday: 11:30-16:00
Saturday: 12:00-16:00
Sunday: 12:00-16:00


related searches: Forscaféet reviews, Mölndals stadsmuseum
Similar places near
Gunnebo Slott och Trädgårdar Gunnebo Slott och Trädgårdar 2 km Otroligt vackert, mysigt att strosa omkring. Och här kan man få sig både mat och fika...
Lilla Spinneriet restaurang Lilla Spinneriet restaurang 9 km Vi tog en kaffe och en brownie. Väldigt mysigt ställe. Hade dom haft en kaffemaskin h...
Reviews
Alltid god mat och fräsch salladsbuffé. Trevlig personal. Helt klart värt ett besök om du är hungrig, bara stoppa för en fika eller ha ett mål för promenaden. Caféet ligger vägg i vägg med Mölndals museum. Det finns fina även fina conference möjligheter. Göta forsen dundrar förbi precis utanför. Vilket bidrar till den avslappnande atmosfären.
Trevlig miljö/personal och god mat
Härlig miljö med forsen och de gamla fabrikerna dessutom ett trevligt museum som väcker många minnen. Caféet har lite begränsat utbud i rådande tider men vi kommer ofta tillbaka hit. Gott kaffe!
Ligger väldigt trevligt till vid forsen och i anslutning till muséet. Har bara testat maten en gång och det var inte någon hit den gången. Men en solig dag är det helt klart värt att stanna på en kaffe med kaka.
Härlig lunch i mysig miljö. Forsen brusar på utsidan och Elvis ljuder på insidan. Snabb och trevlig service av personalen.
Trevlig plats. Lunch buffé vissa dagar, men den plockas bort redan 13.30. Allt är rätt dyrt. Billigt fika för barn familj, kan man glömma. Ändå är museet i sig helt fantastiskt för alla åldrar o barnfamiljer förstås.
Bra lunch med flera varmrätter att välja bland, fanns även vegansk linssoppa! Bättre än vanligt salladsbuffet. Riktigt fint att sitta ute över forsen!
Mysigt kafé ovanför forsen. Härlig personal som lät oss få ta en kopp kaffe trots att dom skulle stänga egentligen. Det är riktig service de.
Väldigt mysigt ställe! Vi åt en vegetariskt lasagne och en räksallad, under kulturnatta. Båda rätterna var värda varenda krona.
Forscafeet är trevligt. Ligger inuti Mölndals museum. Vid fint väder går det att sitta ute med fin forsutsikt. Ont om p platser.
Comment on this business

to add Forscaféet map to your website;