facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Forssa Kvarnagård

Forssa Kvarnagård

About

Forssa Kvarnagård - kvarn och gårdsbageri 7 km utanför Sävsjö.Där maler vi ekologiskt odlat spannmål till fantastiskt mjöl och bakar surdegsbröd i stenugn.



"Stenmalet fullkornsmjöl av ekologiskt spannmål. Stenugnsbakat surdegsbröd, sötebröd och andra godsaker. Naturskönt belägen kvarn mitt i vackra Småland 7 km utanför Sävsjö. Café, egen kvarn och eget bageri. Vedugnsbakad pizza vissa dagar."
Address: Forsa Kvarnagård, 576 91 Sävsjö
Phone: 0723502925
City: Sävsjö
Zip Code: 576 91



related searches: Forssa kvarnagård sävsjö age, Forsby Kvarn Kafé öppettider, Forssa Kvarnagård produkter, Forså kvarn, Pizzeria Sävsjö, Pizza Forsa
Similar places near
Ica Klingan Ica Klingan 6 km Nog min favorit butik för mat och jag har varit i många, alltid trevlig personal, bra...
Reviews
Mysigt, fräscht och utsökta pizzor! Mycket folk men pizzan fick de fram i rasande fart.
Charmig och mysig gårdsbageri med härlig utsikt över sjön och trevlig personal. God vedugnsbakad surdegspizza och kaffe och smaskig chokladfudgekaka. Rent och fint i toaletten. Kul för bar att får se kvarn. Glöm inte att köpa deras fantastiska bröd innan ni går hem!
16/7-21 Nytt café med riktig go'fika. Det blir i betyg för den goda fikan och för det nya, mysiga caféet med den alltid lika trevliga personalen. Här kan du givetvis även köpa deras eget mjöl, finns i flera sorter. Hoppas på att det är öppet nästa gång jag kommer ner till Sävsjö. 15/6 -19 En riktig pärla! Här mals det mjöl utan tillsatser med resultatet att det gå att köpa flera olika sorters mjöl för att baka eget bröd . -Eller om du har tur och kommer hit när de har öppet cafét sommaren 2019 lördagar kan man köpa ny bakat kaffebröd. Jag testade en rabarberpaj som har en riktig god mumbit må jag lova.
Vacker plats. God och spännande pizza. Väldigt gott fika!
En pärla i Småland! Med goda stenungsbakade pizzor och charmigt ställe
Mysigt, god mat och trevlig personal. Genuint
En pärla som är väl värd en omväg. Vacker natur med utblick över dammen.
Fin miljö men dyrt o trångt stenhårt matbröd till försäljning ???
Fantastiskt mysig miljö och ljuvligt fika chokladkakan var den godaste jag ätit nånsin Pavlocan med jordgubbar var också helt fantastisk! Mjölet maler de själva och övriga ingredienser är ekologiska och/eller närproducerade
En så mysig och trevlig liten pärla i småländska skogarna...mumsig mat
Comment on this business

to add Forssa Kvarnagård map to your website;