facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fort Unicorn

Fort Unicorn

About

Fort Unicorn, fly vardagen och ha kul i en annan tid....både för vuxna och barn.

Story

Ska du ordna en aktivitetsdag för dina anställda eller elever? Eller kanske ordna en svensexa/möhippa? Kanske vill du fira någon som fyller år med att bjuda på ett tornerspel? Eller är ni en skolklass som vill ha kul tillsammans med lärare, föräldrar och syskon?
Vi anordnar aktiviteter i medeltidsanda, så som att skjuta pilbåge (långbåge och ryttarbåge), spjutkastning, yxkastning, knivkastning, dragkamp mm som går att utföra i tävlingsform eller som prova-på aktiviteter.
Du kan även få prova på att rida tornerspel även om du aldrig suttit på en häst i hela ditt liv. Utifrån din riderfarenhet får du hjälp att prova hur det är att vara riddare.
Det finns tillgång till att låna grillar om du vill ta med egen mat, annars kan vi ordna lite att plocka i sej i vår riddarsal med långbord.

Blev du nyfiken? Hör gärna av dej på vår email för mera information och telefonnummer.

Välkommen

Address: Kolvetorp, Finspång (commune)
Phone: 0735-13 50 06
City: Finspång



related searches: Fort unicorn meaning, Fort unicorn story
Similar places near
Finns i Finspång Finns i Finspång 12 km Finns i Finspång 2018 är en mötesplats för företag, organisationer och mässbesökare. ...
Badgers Musikquiz Finspång Badgers Musikquiz Finspång 13 km Olgas köttbullar var alldeles för salta och moset var också för salt och för mycket p...
Comment on this business

to add Fort Unicorn map to your website;