facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Forums Vårdcentral

Address: Forum vägen, 131 53 Nacka
Phone: (08) 7187056
City: Nacka
Zip Code: 131 53



related searches: Gustavsbergs vårdcentral, Boo vårdcentral, Vårdcentral Stockholm, Nacka sjukhus
Similar places near
Kvarnholmens Vårdcentral Nacka Kvarnholmens Vårdcentral Nacka 2 km Snabb tidsbokning, smidigt upplägg, grym och inkännande läkare!
Boo BVC Boo BVC 6 km Den sämsta vårdcentralen jag någonsin varit i kontakt med. När jag ringer till dem så...
Boo Vårdcentral Boo Vårdcentral 6 km Den sämsta vårdcentralen jag någonsin varit i kontakt med. När jag ringer till dem så...
Reviews
Mycket dåligt bemötande per person och dåliga kontakt per telefon/reception. Inget intresse av att hjälpa eller förstå människor. Blockerar från att träffa läkare. Även läkare på denna vårdcentralen känns som sådär. Jag vet inte riktigt varför, känner inte igen detta från tidigare eller övriga läkarkontakter. Kommer byta vårdcentral.
Trevlig personal i receptionen men när man bokar tid via telefon med sjuksköterska pratar man alltid men någon som har dålig ton. Det känns inte välkomnande och det skapar ett motståd till att be om hjälp. Man blir bollad mellan husläkare och väntetiden för besök är orimligt lång. Detta är tyvärr ett primärvårdsproblem Jag har träffat bra läkare men jag är själv vårdpersonal och vet hur man ska prata och vad jag har rätt till men för andra tror jag det kan upplevas svårt att få hjälp med det man behöver och känna sig lyssnad på.
Extremt dåligt mottagning, slöseri på vår tid och även bryter emot lagen! Min sambo åkte dit för att göra tester, vi kommer till mottagningen där dom säger att hon bör betala full pris pga att hon har inte fått sina fyra sista siffror detta är inte första gången. Svenska lagen säger att en godkänd och arbetande skattebetalare ska få samma vård och pris som en svensk medborgare. Receptionisten ringer sin chef var samtalet dröjer ca 10 sekunder och nonchalant säger hon att även chefen har nekat oss. Detta är problematiskt för extremt många invandrare då dom inte vet vart dom ska börja hitta just denna lag som försvar för sina rättigheter. Och även att dom som "jobbar" är alldeles för lata för att faktiskt lära sig svensk lag eller kanske rätt av sagt nekar människor med flit. Rekommenderar att ABSOLUT INTE komma hit. Vi skaffade oss en PRIVAT läkare som tog emot oss knappt en timme senare.
På besök idag, mycket bra service via 1177 först o främst. Läkaren visade omtanke, var lyhörd, kunnig och brydde sig om framtiden. Alltså vidare undersökningar när jag blev frisk och ville ta prover och så. Kändes mycket varmt och hjärtligt.
Monika Kancans är en mycket kompetent, effektiv och ytterst professionell läkare med en yrkesskicklighet långt utöver det vanliga. Hon har vid varje tillfälle agerat med handlingskraft i kombination med sällsynt lyhördhet och medmänsklighet, trots extraordinära förhållanden under Corona-pandemin. Jag vill verkligen tacka för all hjälp och stöd jag har fått som patient.
Under tiden jag var skriven på forum hade jag fem olika husläkare. Kändes som att man blev runtbollad. Blev ”bortglömd” i systemet vid två tillfällen, vilket ledde till dryga tre månader förseningar båda gångerna. Ingen lyssnade någonsin på vad man hade att säga och skickade en bara vidare utan att ta ansvar. Detta ledde till att jag trodde att detta var det normala inom vården. Skrev mig sedan på annan vårdcentral pga flytt, och skillnaden var otrolig. Läkaren lyssnar på vad man har att säga, och läkarmottagningen är investerad i att försöka hjälpa en. Läskigt att forums vårdcentral inte tar hand om människor bättre. Kändes verkligen som att man inte var värd något.
För några år sen var dom toppen! Nu är dom så otroligt dåliga Otrevlig receptionist som i princip vill att en själv ska sätta diagnos innan en "får tid", eller vänta nu, dom har aldrig tider så får alltid svaret, ring imorrn kl.7, och sen när en ringer är hon dryg eller så får en vänta i kö 1tim eller så ringer dom upp 2 timmar efter.. När jag ville ta viktiga prover för några månader så hade dom inga tider, kom på drop in på deras råd, där blev jag nästan avvisad med motiveringen att dom inte gör sånt på drop in och de kostar pengar för dom!? Trots att de var dom som bad mig komma, fick till slut träffa läkare som ifrågasatte varför jag var där och sen igen inte ville ta proverna för de kostar pengar!? Fick ta hälften av proverna.. Försökte nu boka tid via webben och den första är om 2 månader! Tänkte gå på drop istället då men orkar inte med drygt bemötande så får väl knapra tabletter och hoppas de går över.. Läkarna är väldigt ojämn kvalité, vissa jätteduktiga, när en väl får en tid! Vissa är otrevliga och stressade och vill mest att en ska gå så fort som möjligt.
Urusel återkoppling! Jag har en snart 90-årig far som har div problem. Han har väntat på läkartid, sedan ca tre veckors väntetid för ultraljud. Nu har han väntat hela veckan på svar från läkaren. Han har ringt VC för att få ett svar men fick ingen återkoppling. Läget börjar bli akut men han vill förstås inte kontakta 1177 för akut vård pga Covid-19 som äter upp sjukvården. Han har fått vaccin. OM det händer honom något så blir det en anmälan direkt!
Långa väntetider och ohjälpsam personal. Jag ringde för att få tid för att undersöka min handled och den första tiden som var tillgänglig var 4 vekcor bort. Några dagar efter så ringde min fru som helst pratar engelska då hon inte vill säga fel för att hon hade ångest som hade varat länge och ville få tid för att prata med sin psykolog och det första som hon som svarade sa var att hon pratar bara svenska och vägrade svara på engelska. Detta fastän man har möjligheten att få menyn uppläst på engelska för dem som inte känner sig trygga med svenskan. Jag ringde så klart upp den personen som heter Lena och sa att jag tyckte det var konstigt att hon vägrar prata engelska och svaret var "då får du tycka så". Det här är liksom ingen svensk lektion utan det är ett ställe man ringer för att man inte mår bra och då ska man aldrig bemötas på detta sätt, det får liksom inte hända! Riktigt oproffessionellt och otrevligt
Jag var idag på vårdcentralen. och det är alltid trevlig mottagande både via tfn som i på plats. Har man akut problem får man tid direkt. Ni som klagar- lär Er svenska eller begär tolk - det är inga problem då det gjorde jag för många år sedan. Tror inte att Ni kan bara kräva , och klaga och då blir det bättre om ni skriver nåt negativ... Tack Du i receptionen ,och trevliga läkare Shillah Hashemi. ZR
Comment on this business

to add Forums Vårdcentral map to your website;