facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fossen Kiosken & Reception

Fossen Kiosken & Reception

About

Thereza & Pelle Tjörnebro driver Fossen kiosken på Fossen Camping



"En underbar familj camping på västkusten med härliga bad och dyk möjligheter"
Address: Bokenäs Fossen 425, 45197 Uddevalla
Phone: 0727203700
City: Uddevalla
Zip Code: 45197



related searches: Fossen kiosken & reception uddevalla reviews
Similar places near
Kahls The & Kaffehandel Kahls The & Kaffehandel 15 km Liten och trevlig butik, med mycket god choklad och kaffe. Perfekt för presenter m.m....
ICA Kvantum Uddevalla ICA Kvantum Uddevalla 21 km Vill ge ett beröm till de som kör ut maten, alltid så trevliga och punktlig!
Södra Bageriet Södra Bageriet 22 km Trevligt litet bageri. Mycket olika sorters bröd. Underbara Halvfina kakor!!
Alfredssons Charkuteri på Söder Alfredssons Charkuteri på Söder 22 km Mycket bra produkter
Jerusalem  NÅTT Jerusalem NÅTT 22 km NÅTT GOTT
Bonanno Deli Bonanno Deli 22 km Väldans trevlig butik. Mycket gott kan man finna där.
Ica Spara Supermarket Ica Spara Supermarket 22 km Butiken är vad den alltid varit ett brett sortiment av utvalda varor, sällan några ny...
Thai Asian Livs Uddevalla Thai Asian Livs Uddevalla 22 km En OK affär, har inte allt, med ok.
المجد ماركت Almagd Market المجد ماركت Almagd Market 23 km Helt ok Orientbutik. Chark och bra frukt o grönt. Nu med nya ägaren och nytt namn har...
Ljungskiles Havsdelikatesser Ljungskiles Havsdelikatesser 23 km Hög standard! Förstklassigt! Kanske lite dyrare men det är det värt!! Tänker speciell...
Potatishuset Potatishuset 24 km
Reviews
+ Väldigt fint belägen camping vid Gullmarsfjorden. Vi kom vid 21 och borde ha ringt innan men blev vänligt mottagna och anvisade vår tältområde som var otroligt lugnt beläget i den norra delen av området. En liten badstrand och en ny badbrygga fanns där. Vi sov gott och det var så tyst, bara fyra tält där! - Fossen är säkert en utmärkt camping för säsongare med husvagn men för tältare fanns bara wc, dusch. Inga matlagningsmöjligheter fanns bara en spis, men varken micro, kastruller, vattenkokare eller kaffebryggare. Det funkade för en natt men vi hade inte stannat längre. Lite dyrt, 310:- för detta per natt. Man kunde köpa frukostkorg levererad till tälten för 80:-/p vilket säkert är bra. Till sist, campingen ligger vackert men det verkar inte finnas några vandringsleder intill annat än två kortare stigar.
Trevligt ställe och mycket trevligt och tillmötesgående värdpar, rent och fint vid dusch, toalett och kök. Kommer gärna hit fler gånger.Tjänst: 5/5
Hjälpsamt värdpar som tog emot oss när vi kom åkande med vår jeep med taktält. Jättefin ställplats nere vid vattnet där det knappt fanns folk. Vi kände oss helnöjda med denna camping då vi normalt fricampar just för att det ofta blir stimmigt och trångt på camping.
Kom till campingen och blev mötta av en trevlig värd som visade oss var vi kunde stå, olika alternativ fanns. En välskött och ren camping som var väldigt underhållen i allt från servicehus till grönytor. Egen badbrygga och möjlighet till sol och bad både för människor och för hundar på angiven plats. Även en särskilt angiven plats att dyka på om man vill det. Fanns även en foodtruck från pinchos där man kunde beställa sin mat. Över huvud taget en mycket trevlig camping. Med vänliga hälsningar Roger och Bea Stenberg.
Fräscha toaletter, bra diskmöjligheter men ta med egen diskpropp eftersom det inte finns och man uppmanas att inte diska under rinnande vatten.
En vacker camping med bra ordning belägen mitt vid Gullmarsfjorden där vi hyrt stuga. Vi tog oss hit ifrån Göteborg med båt och la till vid deras brygga Fossen camping är perfekt beläget för sportfiskare med eller utan familj, det finns något för alla. Rekommenderar starkt Fossen camping, Michelle och hennes man vet vad service betyder.
Var och kikade på denna campong, men den kändes inte som en plats jag åker till med husbilen. Långliggar camping skulle jag nog kalla den, med 80 procent sådana platser. Och väldigt tätt mellan alla. Inge vidare vibbar.
Fin camping med trevlig personal & en jättefin lekplats! Men... När vi va i helgen va det ngn fotbollsmatch på campingen med otroligt mkt folk tätt samlades....inga avstånd där inte! Även ett otroligt festande just hela den dagen som resulterade i fyllebråk senare på kvällen precis utanför våran vagn, vår son blev rädd & orolig så vi drog ner rullgardinen...men det hördes ju ändå... servicehusen va under all kritik & skulle behöva fräschas upp, va riktigt äckligt & ofräscht i duschen & kändes inte ok att byta om med bara ett draperi som fladdrade upp när ngn kom in...hade hellre velat kunna stänga om mig!
Lungn och fin camping.Tyvärr väldigt dåligt dränerat.lätt att köra fast efter allt regnande.vår husbil fick dras med fyrhjuling fram till asfalt.....
Härlig camping med stora gräsplaner för lek och bus. Flera fina småvikar med badplatser, badstegar o grillplatser. Och en hundbadplats.
Comment on this business

to add Fossen Kiosken & Reception map to your website;