facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fotevikens Stugby

Fotevikens Stugby
Address: Museivägen 27, 236 91 Höllviken
Phone: 040-330800
City: Höllviken
Zip Code: 236 91


Similar places near
Gård med möjligheter till salu i Räng Sand, Höllviken. Gård med möjligheter till salu i Räng Sand, ... 4 km Till Salu, Vacker hästgård anno 2008 Närhet till stränder, golfbanor och skolor. Nära...
Reviews
Ett riktigt läckert ställe,,,, berättar lite om livet under vikingatiden
Positivt överraskad av hur fint och autentiskt man hade gjort det. Barnen älskade det.
Informativt och roligt! Alla hus var dock inte 'aktiva' och det känns som att det hade kunnat vara fler aktiviteter att lära kring, men inte under vårt besök. Vi är dock nöjda :
Rent och snyggt ,men saknade skyltar och information vid husen nu i covid 19 tider när man inte kunde få guidning.
Trevligt men dåligt skyltat till entré.
Prisvärt för familjer. Kom ihåg att ha allväderskläder med eftersom det är utomhus. Området var mindre än jag trodde och personalen den dagen var inte så väldans pålästa när man ställde frågor men barnen tyckte det var kul, de hade möjlighet till att kunna springa och leka vilket betyder mycket. Ser framemot fler besök.
Kan rekommendera det för alla med tävlingar, massa stånd med mer 4/5 då souvenirerna var lite på den dyra sidan
Var inte på museet, stod på ställplatsen. Bra när man kommer med sena färjan från Tyskland, bara att ställa sig, plugga in el om det finns plats och sen betala på morgonen . Toa, dusch å gråvattentömning.
Jag tycker inte det var så himla trevligt. Många arbetare sprang runt i byn och gjorde massa annat! Många volontärer som dem kallar sig är otrevliga när man ställer en fråga så känns det att dem inte vill svara,
Comment on this business

to add Fotevikens Stugby map to your website;