facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fotograf AnnaEjemo

Fotograf AnnaEjemo

About

Ett fotografi är vårat sätt att stanna tiden för en stund, och det är något jag gärna gör åt dig, förevigar dina stora ögonblick i livet.



"Bröllop och lifestylefotograf baserad i Stockholm"
Address: Hollywoodvägen 4, 19277 Sollentuna
Phone: 0737332329
City: Sollentuna
Zip Code: 19277


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 12:00


related searches: Fotograf familj, Anna Ejemo fotograf, Familjefotograf Stockholm, Instagram fotografannaejemo
Similar places near
Majas fotografi Majas fotografi 2 km Majas fotografi är ett litet familjeföretag. Det är jag, Maria, som är fotograf. Jag ...
Photography by Christer Häggqvist Photography by Christer Häggqvist 2 km Photography by Christer Häggqvist
Ateljé Photos 4 U/Sussi Ardenfors Ateljé Photos 4 U/Sussi Ardenfors 5 km Väldigt snabbt med vänlig personal. Rekommenderas
Fotograf Eszter Simone Fotograf Eszter Simone 5 km Välkommen till mig - Fotograf Eszter Simone
Perfect Moments Perfect Moments 6 km Don't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect! Företag- o...
PGphoto.se PGphoto.se 7 km Fotograf i Stockholm. Fotar allt mellan himmel och jord. Dags för ett event eller an...
Sollentuna Foto Sollentuna Foto 7 km inte seriösa på 50 öra De få fem
SAVAGE BEAUTY - Photo & Make Up SAVAGE BEAUTY - Photo & Make Up 7 km Savage Beauty
Miss Ljung Miss Ljung 7 km Bröllopsfotograf i Stockholm. Reser i hela Sverige! Följ mig på Instagram:marialju...
Fotograf Ida Arvebro Fotograf Ida Arvebro 9 km Så fantastisk duktig! Helt klart bäst i Karlskrona. : Engagerad och sinne för detalj...
Reviews
Får vuxen som barn att känna sig trygga när hon står bakom kameran, att förmedla känslor via bilder är en förmåga Anna verkligen besitter. Lyckligt lottad att ha så många livshändelser dokumenterat av dig
Så otroligt nöjd med bilderna från vår bröllopsdag, helt otroligt fina och jag är överlycklig! Väldigt proffsig med mycket bra idéer och inputs men är även väldigt lyhörd för våra önskemål även från min mamma som ville vara med och bestämma lite . Kände oss otroligt trygga med Anna och för henne finns inga problem, trots att vi blev sena och ändrade fram och tillbaka. Flexibel och lättsam vilket gjorde att vi kände oss bekväma framför kameran! Kan verkligen rekommendera!
Otroligt nöjd över bilderna, Annas flexibilitet och miljöerna vi fotade i. Har tagit två familjefotograferingar och kommer fortsätta investera i det i framtiden. Och om vi gifter oss någon gång kommer jag fråga Anna om hon har möjlighet att vara vår fotograf. Kan varmt rekommendera!
Anna är inte bara duktig på att fotografera och fånga de mest fantastiska ögonblicken, hon är grym med människor. Jag själv är oerhört obekväm framför linsen men hon gör fototillfället till något avslappnat, lättsamt och roligt. Kan varmt rekommendera Anna
Rekommenderas starkt! Anna är verkligen fantastiskt på att fånga och föreviga ögonblick som man vill minnas hela livet. Hon har dessutom ett sätt att vara och jobba på som får en att känna sig både bekväm och trygg. En perfekt balans av att vara lyhörd, inkännande och professionell.
Med en kamera i handen är hon oslagbar! Att bli fotograferad av Anna är en upplevelse, hon får en att känna sig trygg, säker och världsvan framför kameran genom sin ödmjukhet och nyfikenhet, men framför allt för att hon älskar det hon gör. Det är så tydligt att hon fullkomligt brinner för sitt yrke! Jag rekommenderar verkligen Anna, hon fångar ögonblicken av det bästa stunderna i ditt liv! BOKA HENNE!!
Fantastisk fotograf som inte bara förevigade vår bröllopsdag, hon höjde stämningen och gjorde ett fantastiskt bra jobb! Vi uppskattade enormt att Anna höll löpande kontakt med oss både innan och efter bröllopet, vi fick meddelanden när hon var ute och rekade bra platser att fotografera på samt små smakprov när hon arbetade med efterbehandlingen. Rekommenderas varmt!
Fantastiskt duktig fotograf! Hade Anna som bröllopsfotograf och hade inte kunnat önska oss ett bättre resultat! då fotar jag även mycket själv så är kräsen Utöver att hon är grym med kameran är hon också otroligt trevlig vilket är minst lika viktigt. Rekommenderar henne starkt!
Anna är en fantastisk fotograf som verkligen fångar en stor känsla i sina bilder. Väldigt bra på att få barnen att känna sig bekväma i hennes sällskap vilket syns i bilderna. Rekommenderar henne varmt!
Anna har återkommande fotat min son och det är helt fantastiska bilder. Det har blivit som en serie och vi har fantastiska bilder som vi kommer kunna njuta av länge. Jag rekommenderar alla att anlita Anna. BÄSTA!
Comment on this business

to add Fotograf AnnaEjemo map to your website;