facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fotograf Karin Nygren

About

Barnfotograf som gillar det naturliga ljuset för fotografering av barn och familjer utomhus med den speciella nischen mjölkbadsfotografering av barn 6-9 månader i studio. Även nyföddfotografering.



"Fotograf Karin Nygren fotograferar det lilla barnet på 6-9 månader och specialiserar sig på mjölkbadsfoto i studion i Sjuntorp, utanför Trollhättan, endast 40 minuter från Uddevalla och 50 minuter från Göteborg. Fotograferar även lekfulla barn- och familjebilder utomhus. Utifrån lekar och uppdrag anpassade just för dina barn och din familj blir det avslappnade, genuina härliga foton att sedan se tillbaka till lång tid framöver."
Address: Baldersvägen 4, 46178 Sjuntorp
Phone: +46739894375
City: Sjuntorp
Zip Code: 46178


Similar places near
Doggy Stajl Doggy Stajl 31 meter Fotograf med specialisering hund. Levererar helhetslösningar.
Ida Kucera Photography Ida Kucera Photography 49 km Fotograf med inriktning mot husdjur främst hund. Photographer with a passion for pet...
Reviews
Så fina bilder som nu hänger framme på väggen. Tittar på fotona varje dag och blir så glad över underbara på bilder på barnen/familjen! Trots en storebror som avskyr att vara med på bild så var det inga som helst problem när Karin gav uppdrag som resulterade i fantastiska bilder! Såå nöjd!
Karin är en fantastisk fotograf som enkelt får med sig blyga barn i leken för att få superfina bilder!! Vi rekommenderar varmt Karin
Vi är superglada att Vi hittade Karin när Vi ville fotografera vår dotter! Så otroligt härlig fotograf som verkligen tar sitt jobb på allvar. Skönt att veta att Vi var i så duktiga händer, redan på designkonsultationen kände Vi att Karin är toppen och rätt för oss! Vår dotter hade sedan så kul under fotograferingen och trivdes så bra tillsammans med Karin! Om man vill föreviga sina barn på foto och inte vill ha de stela ”skolfoto bilderna” så ska man inte tveka att kontakta Karin! Ni kommer inte ångra Er! Vi kommer ta med framtida barn också!
En fantastisk duktig och proffsig fotograf. Med öga för detaljer och en ängels tålamod. Fotona på våra barn till julkorten blev bättre än jag någonsin kunnat ana. Är så imponerad över hur Karin alltid gör det lilla extra för sina kunder och levererar och bevarar minnen på ett oförglömligt sätt.
Comment on this business

to add Fotograf Karin Nygren map to your website;