facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fotograf Lena Lee

Fotograf Lena Lee

About

Lena Lee är medlem i EP - European Professional Photographers och innehar gesällbrev i fotografi.

Story

Jag fotograferar porträtt, kärlekspar, bröllop, familjer, gravida, nyfödda bebisar, barn, studenter, företags ID-kort, företagsporträtt, produkter och skador. Till mig kan du maila in dina egna bilder så skriver jag ut åt er.

För mig är fotografi ett hantverk och jag anser att bilder ska visas och upplevas i verkligheten, därför värdesätter jag proffsiga produkter med lång livslängd.



"Studion är endast öppen för bokade fotograferingar och bildvisningar. Önskar du tid, så gör du det enklast via min webplats.Jag är fotograf med gedigen erfarenhet och stor passion för bilder och människor. För mig är fotografi ett hantverk. Min karriär som fotograf startade för 25 år sedan då vi framkallade film och använde oss av mörkrumsteknik.Anlita mig gärna för stora och små projekt. Jag samarbetar med många företag och kan erbjuda helhetslösningar."
Address: 90328 Umeå, Suède
Phone: +46702292996
City: Umeå
Zip Code: 90328



related searches: Lena Lee Umeå, Lee fotograf
Similar places near
Fotonord Fotonord 372 meter Fotonord - Din fotograf i Umeå Reklam och företagsfoto, Barn/familjefoto, Bröllopsfot...
Fotograf Andreas Nilsson Fotograf Andreas Nilsson 758 meter Professional photographer based in Umeå, Sweden
Helleday Arts Helleday Arts 4 km Helleday Arts drivs av fotografen och kreatören Cornelia Helleday i Umeå med omnejd. ...
Mickeshundfoto Mickeshundfoto 4 km Ett foton av sin hund ger ett minne för livet. Tycker så mycket om att se hundägares ...
Englén Photography Englén Photography 12 km Vi är så lyckliga att ha träffat dig för vår gravid fotografering! Resultatet blev fa...
Nattskugga  - Nightshadow Nattskugga - Nightshadow 18 km Jag är hobbyfotograf. Möter upp på den plats ni vill fota. Porträtt djur eller ting. ...
Fotograf Monica Ingerlund Hjelt Fotograf Monica Ingerlund Hjelt 19 km Välkommen till min sida. Jag är baserad i Västansjö Umeå. Allt innehåll på sidan är u...
Photographer: Roger Degerman Photographer: Roger Degerman 21 km Plåtar konserter,erbjuder band att plåta skivomslag och pressbilder.
Reviews
Jag blev rekommenderad att kontakta Lena för proffsiga bilder i fotostudio, i syfte att använda som pressbilder och marknadsföring. Wow vad imponerad jag är! Lena är genuin, proffsig och effektiv. Jag är inte van att stå framför kameran, men Lena fick mig att slappna av och bara ha kul. Väldigt uppmärksam vilket gjorde att hon fångade upp den rätta känslan på bilderna. Kommer definitivt att boka igen!
Har under många, många år anlitat Lena för olika typer av fotograferingar . Hon gör ett fantastiskt jobb vid fotosessionerna, får en att skratta och le naturligt och tar fina bilder. Hon gör även ett mycket bra jobb med att redigera bilder så att de får det där lilla extra som gör dem extra vackra!
Lena är en otroligt duktig fotograf! Alltid glad och positiv. Väljer man att fota sig här kommer man inte att bli missnöjd.
Bästa glädjespridaren till fotograf! Känns alltid avslappnat och tryggt att bli fotad och vi har alltid blivit nöjd med alla bilder. Lena kan familjefotograferingar i studio lika väl som yrkesbilder i företagslokaler. Rekommenderar starkt!
Sveriges bästa fotograf! Aldrig varit så nöjd tack Lena
Vi är otroligt nöjda med Lena! Hon är en fantastisk fotograf och har en härlig personlighet. Lena tog bilder på min familj hemma i vårt hus och hon lyckades verkligen få barnen att känna sig trygga framför kameran. Bilderna blev så naturliga och fulla av liv. Dessa bilder kommer vara otroligt värdefulla för oss, en lång tid framöver.
Vi är så otroligt nöjda med att ha valt Lena som fotograf för att föreviga våra barn. Förutom att ta fantastiska bilder så är hon också duktig på att få med sig barnen och göra det till en fin upplevelse för dem med. Ett självklart val för oss vid kommande fotograferingar för familjen :
Comment on this business

to add Fotograf Lena Lee map to your website;