facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fotograf Nilebo

Fotograf Nilebo

About

Barn & Bröllops fotograf .
Kontakt på : [email protected]

Story

att få föreviga speciella stunder är en passion jag har .
nyfödd, familj, bröllop.
ällt är så fantastiskt roligt och tillsammans skapar vi magi <3

Address: Idrottsplatsvägen 9, 26675 Hjärnarp
Phone: 0762126898
City: Hjärnarp
Zip Code: 26675



related searches:
Reviews
Blir otroligt bra bemött, supertrevlig och väldigt professionell. Tar helt fantastiska bilder. Vet var vi kommer att boka fotograferingar i framtiden!
Fantastiskt underbar, otroligt professionell. Ser alltid det bästa i bilderna och personerna framför kameran
En mycket trevlig och sjukt grym fotograf som förgyllde vårt bröllop men helt underbara bilder, och 2 år senare blev det fotografering av barnen som också blev sjukt bra, rekommenderar verkligen henne.
Mycket duktig fotograf som känns avslappnad i det hon gör och anpassar sig efter situationen. Trevligt bemötande och fantastiska bilder, kan varmt rekommendera!
Bättre bemötande går inte att få! Letar du efter en fotograf som älskar sitt jobb, har ett hjärta av guld, får dig avslappnad och fångar dem perfekta ögonblicken, då har du hittat rätt.
Underbart bemötande. Härlig och avslappnad känsla. Så go och trevlig fotograf. Många nöjda vänner och bekanta. Bokat in familjefotografering. Hon har ju presentkort också. Perfekta gåvan till mor å far i 40årig bröllopspresent.
Frida är en så fantastisk människa och helt underbar att hänga med, men inte bara de hon tar så otroligt vackra, snygga, fina och magiska foton
En fotograf som verkligen får en att slappna av och därför blir bilderna så fina. Verkligen en tjej som fotograferar med hela sitt hjärta.
Aldrig varit med om bättre bemötande! Super nöjd med både bilder och service. Super trevlig fotograf med mängder av roliga påhittiga idéer
Comment on this business

to add Fotograf Nilebo map to your website;