facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fotograf Suzanna K

Fotograf Suzanna K

About

Barn, baby & Familjefotograf med studio i Staffanstorp! Gå gärna in och kika på min hemsida http://fotograf.suzannak.se för mer info. Skicka ett PM!!!

Story

Familj, nyfödd,gravid,barn och baby fotograf med studio i Staffanstorp. Gå gärna in och kika på min hemsida för att få en bättre bild av mig och mitt arbete.



"Jag är en engagerad & kreativ barnfotograf med studio på Brunnshögsgatan 15B i Lund. Min studio är fylld med härlig rekvisita och fina kläder som gärna lånas ut för en mer inspirerande fotografering. Mitt stora fokus ligger på nyfödda, bebis, smash the cake för 1 åringen, barn, gravida, familj & fine art.Jag har mångårig erfarenhet att fotografera barn. Man ska inte känna sig stressad att komma till mig med sina barn utan kunna slappna av och känna att jag kan mitt jobb. Välkomna att boka in!"
Address: Handelsvägen 38, Staffanstorp
Phone: 0763 - 211 560
City: Staffanstorp



related searches: fotograf malmö pris, babyfotografering helsingborg, fotograf skåne barn, sagofotografering, familjefotograf malmö, barnfotograf malmö, fotograf lund, smash the cake malmö
Similar places near
Appehls VVS Appehls VVS 44 meter Appehls VVS är ett företag som arbetar med traditionell VVS service, gasinstallatione...
Reviews
Bästa fotografen jag har mött! Man märker att Suzanna brinner för det hon gör och inte bara det, hon gör det av hela sitt hjärta. Om man är ute efter inspiration av vad man kan ta för foto har hon ett stort utbud men är även väldigt lyhörd på vad sin/sina kunder har för önskemål och gör allt i sin makt för att kunden ska få det dem vill ha. Ett enormt engagemang och ett väldigt fint bemötande är vad jag ocskå skulle kunna beskriva denna fotograf med. Slutresultatet = fantastiska bilder.
Fantastisk och engagerad barnfotograf som brinner förvad jon gör! Rekomenderas varmt
Superduktig fotograf med stor känsla för detaljer och mjuka färgtoner. Tar fantastiska nyföddbilder.
Riktigt bra bilder, både stilrena och på många sätt tidlösa. Suzanna var dessutom både trevlig och tillmötesgående på alla sätt. Jag kunde inte ha varit mer nöjd!
Supertrevlig fotograf! Att boka tid var inga problem, Suzanna var jätte tillmötesgående med tider som passade oss. När vi kom till henne möttes vi av en mysig stor studio med massa fin rekvisita i naturliga färger. Mycket stort urval av rekvisita som inte andra fotografer har. Suzanna hade stort engagemang under hela vår familjfotografering, trots barn med massa spring. Det känndes skönt att veta att hon hade full koll på hur vi skulle stå, titta, göra för att bilderna skulle bli fantastiska. När allt var klart fanns det många ramar och album att välja mellan. Och slutligen så kom framkallningen i rimlig tid. Bara positivt att säga om denna fotograferingen! Och, vi ses igen!
Fantastisk fotograf. Fotade min nyfödda hos Suzanna och blev överraskad över resultatet. Lugn, mysig och inspirerande miljö. Ingen stress och allt anpassat till bebisens samarbetsförmåga. Stort plus för tryggheten kring hanteringen av bebis. Rekommenderas varmt
Har fotat mina barn hos Suzanna i snart 7 år. Blir alltid makalösa bilder, redigering med toppkvalitet och så mycket underbar rekvisita att välja på så man alltid får den stilen på bilderna man själv är ute efter!
Wow helt underbar. Suzanna är så duktig med barn i alla åldrar och Jobbar med hjärtat samt gör allt för att få de perfekta bilderna. Har redan bokat in nästa fotografering.
Suzanna är en fantastiskt duktig fotograf och var underbar med vår sex dagar gamla son, vilket lugn och tålamod! Rekommenderas starkt!
Duktig, engagerad fotograf med mycket energi. Hon ger verkligen järnet för att få mycket bra bilder.
Comment on this business

to add Fotograf Suzanna K map to your website;