facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fotografmamman

Fotografmamman

About

Fotograf Cecilia Öberg. Utför fotografering av baby, barn, par, familj, gravida. Till ett lagom pris för alla.

Address: Lokvägen 4, 274 50 Skurup
Phone: 0730404582
City: Skurup
Zip Code: 274 50


Opening Hours

Monday: 12:00 - 23:00
Tuesday: 12:00 - 23:00
Wednesday: 12:00 - 23:00
Thursday: 12:00 - 23:00
Friday: 12:00 - 23:00
Saturday: 10:00 - 20:00
Sunday: 10:00 - 20:00


related searches: Bean bag nyföddfotografering
Similar places near
Fotoateljé isaksson i Skurup Fotoateljé isaksson i Skurup 8 km <span dir="ltr
Henry Spuhr Photography Henry Spuhr Photography 9 km Modellbilder
Reviews
Jag måste bara säga WOW vilken upplevelse vi haft! Redan från bokning mycket professionell och tillmötesgående! Hon är lyhörd och har tillgodosett alla våra önskemål samt med sin mycket kreativa ådra kommit med egna idéer som vi uppskattat mycket och använt oss av. Det finns dessutom ett brett utbud av kläder och rekvisita! Hon var helt otrolig med våra barn och har en genuin förmåga att engagera barnen, få dem att samarbeta och ha roligt. Vi har varit hos flera fotografer men hit kommer vi utan tvekan nästa gång. Rekommenderas starkt för de som önskar det lilla extra och mer därtill!
Mycket oprofessionellt bemötande. Bokade tid flera månader i förväg. Där angavs ingen deadline med att inkomma med vad man önskar för typ av bilder rekvisita,bakgrund m.m. Hör av mig till henne 4 dagar innan fotografering med bilder om hur jag önskar ha det. Hon är inte lösningsorienterad och försöker inte tillmötesgå ens önskemål. I detta fallet var det stora och små ballonger. Då hon inte ville fixa ballonger eller hitta en annan lösning om hur vi kunde dekorera med ballongerna så valde hon att avboka vår tid kvällen innan. Då har vi bakat egen tårta då vår dotter är allergiker, vi har köpt olika klänningar och ombyten samt klämmor. Detta var inför dotters 2 års dag och mitt under sommartider då allt är fullbokat och semestertider..
Fantastiskt fina bilder! Vi kände oss väldigt trygga med hur Fotografmamman varsamt hade hand om vår nyfödda lilla tjej, även hon var helnöjd. Kan varmt rekommendera ett besök här.
Som alltid är vi i trygga händer hos Fotografmamman. Hon visar på en stor yrkesprofessionalitet och vårt barn tycker alltid att det är lika roligt under fotosessionen.
Comment on this business

to add Fotografmamman map to your website;