facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Four By Four

About

Vi erbjuder försäljning av ATV som är fyrhjusdrivna av märket
CF MOTO samt Plogar, tillbehör och utför även garantiservice på ovan märke och reparationer.

Story

Oavsett om du köper ett litet tillbehör eller flera stora ATV:n ska du alltid känna dig lika välkommen. Hos oss är alla kunder minst lika viktiga. Det är vårt signum att vi bryr oss lika mycket om alla våra kunder och månar om att ta hand om var och en på ett professionellt sätt. Vi är ett familjeföretag med en målsättning att erbjuda dig bra varor var du än bor. Vi har över 400 m2 stor butik som rymmer verkstad, reservdelar och försäljning. Det innebär att du kan få dina leveranser med kort varsel när du behöver det. Skulle något ändå fattas tar vi snabbt hem det genom vårt enorma kontaktnät av leverantörer över hela världen och framförallt i Europa. Vi får leveranser två till tre gånger i veckan. När du väljer att serva din ATV hos oss vet du att vi utför den enligt fabrikens ordinationer vilket medför till att alla garantier mm gäller. Vi vågar stolt säga kom och testa vad vi går för!

Välkommen till Four By Four.
//Mikael Vesterlund med personal.

Address: Uthamnsvägen 14, 151 38 Södertälje
Phone: 08-550 666 48
City: Södertälje
Zip Code: 151 38


Opening Hours

Monday: 10:00 - 14:00
Tuesday: 10:00 - 14:00
Wednesday: 10:00 - 14:00
Thursday: 10:00 - 14:00
Friday: 10:00 - 14:00


related searches: Four by four car, Four by-four inches, Four-by-four meaning, Four by four film, Four by four off-road, Four by four Cube, Four by four song, Four By Four group
Reviews
Oseriöst företag! Handla inte på four by four, kan inte rekommendera dom, är ett skämt. Är nonchalanta, är oseriöst som varken är rädda om sina kunder eller ryckte! Svarar inte i telefonen, trots upprepade samtal och sms. Har fått kontaktat agenturen för att få hjälp, Spg motor som inte heller är mycket att förlita sig på, Ska aldrig mer köpa något av Aprilia. Köpt en ny moped Aprilia Sx 50 som bara har varit problem sedan dag ett. Flera saker på moped har gått sönder mopeden har inte fungerat som man förväntat sig av en ny moped. Lämnat in mopeden 5 gånger och sista gången då slutade mopedfärden i en allvarlig olycka, Nu vill vi häva köpet enligt konsument lagen, men nej det går man inte med på. Four by four ger oss ett oacceptabelt skam bud. Och ger oss nu inget annat val en att gå till allmänna reklamationsnämnden och stämning Vilket ägaren Mikael också hotar med till försvar när han inte går med på hävning av köp!
Riktigt oseriös företag. Köpte en cectek fyrhjuling från dom som verkar vara så fifflad det bara kan gå. Limmadnstötfångare. Bakaxeln saknade en mutter så man riskerade livet med att åka runt. Det räcker inte med det så går inte muttern att få tag i nånstans. Däcken vinglade hej vilt och företaget skyllde på kullager fast det satt ingen mutter där. Och det är omöjligt att den skulle kunna ramla av. Fanns ingem utrymme för det. Bra service vid försäljning men vid hjälp så kan dom intes svara på ens frågor utan stress. Aldrig mer denna butik.
Liten verkstad kunnigt folk. Men man får inte ha bråttom.
Bra service korta öppet tider 10,00-14,00 kunnig personal
Följer inte ARNs rekommendationer
Bra personal , trevliga och pratglada
Mycket trevlig personal
Hjälpsam och duktig.
Bra mekaniker
Comment on this business

to add Four By Four map to your website;