facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for FR Flamman

FR Flamman

About

FR Flamman är en studentboende-förening som verkar för att dess medlemmar ska trivas på Flamman. Här kan du läsa om vad som händer på Flamman just nu!



"Linköpings äldsta och hetaste studentpub/nattklubb. Vi ses i underjorden!"
Address: Västanågatan 22, 582 35 Linköping
City: Linköping
Zip Code: 582 35


Similar places near
Munkkällaren Munkkällaren 959 meter Riktigt fina och mysiga lokaler, bra mat och dryck. Perfekt ställe att hyra för fest ...
Forte Forte 2 km Översatt av Google Beatz musik Original Beatz music
Local Crew Sweden AB Local Crew Sweden AB 2 km Bra service och utbud på tekniken.
P2 Restaurang & Catering P2 Restaurang & Catering 2 km God lunch, lite dyrt. Hade kunnat vara bättre utbud. Salladsbordet är bra. Personalen...
Onlinelimousine Onlinelimousine 5 km Limousine Service till: Bröllop,Bal,Student,Möhippa,Svensexa,Krog& nöjesresor,Födelse...
Grebo Aktivitetshus - Gullvivan Grebo Aktivitetshus - Gullvivan 20 km Grebos bästa evenemangslokal. Är du intresserad av priser eller vill ha en rundvandri...
Reviews
Linköpings bästa studentställe. Schysst ställe för sittningar med riktigt bra mat, alltid bra drag på nattklubben och onsdagspubarna med hamburgare och livemusik är ett perfekt tillfälle att dra med polarna för lite avslappnat mitt-i-veckan-häng.
Vi var en grupp på 16pers som bokat bord. Måste som alla andra stå i den flertal meter långa kön in, för att sedan stå i den meterlånga kön för att beställa mat. Vi lyckades på något sätt få maten på två olika beställningar, där den ena beställningen var för 13 pers och den andra för 3pers. Beställningen för 3 pers försvann bland alla andra beställningar så vi fick vår mat när vi frågade om den, och då hade resten av gänget redan ätit upp sin mat. Tråkigt, men sånt händer. Maten var ok. Min burgare var kall men pommesen var varma o goda. De flesta verkade nöjda med sin mat. Rekommenderar inte detta stället om man vill ha en mysig dejt eller lugn stämning. Studentpub, Liu-id krävs. Billigt!
Bra men för liten och trångt. Även jobbigt att vissa i personalen, som är studenter är ganska dåliga angående baren, behövde i princip hjälpa till för att få det jag ville ha Var inget komplicerat, de hade den i menyn. Dessutom så prioriterar baranställda sina vänner, så utomstående gäster får vänta extra länge.
Jättetrevlig bar men som många sagt tidigare, tyvärr väldigt dryga och otrevliga vakter som ser sitt egent misslyckande med att komma in på polishöskolan som en anledning att göra livet surt för andra. Tyvärr ingen krog jag kan rekommendera då vakterna tyvärr förstör hela stämningen på krogen.
Helt rätt ställe om du vill dansa och ha kul. Kommer du efter 22.30 väntar lång kö. Obs, du måste vara student vid Linköpings universitet för att komma in. För varje student får en icke student följa med.
Gibbs vill alltid gå hit vid 22:15 vilket är orimligt men det har inte med flamman att göra egentligen.. Bra ställe, tydligt brandlarm och effektiva platser att ställa sitt tomma ölglas på när du dansar!
Flamman är kul. Tyvärr är vakterna som jobbar där de värsta människorna i Linköping. De älskar att neka folk utan att ha en bra anledning för det och de är väldigt otrevliga.
Bästa studentpuben och utestället! Riktigt bra sittningsmat!
Bästa studentpuben och utestället! Riktigt bra sittningsmat!
Comment on this business

to add FR Flamman map to your website;