facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Frasses i Eslöv

About

En personlig el-, belysnings- och vitvaruaffär nära dig!

Address: Stabbarpsv 5, 241 33 Eslöv
Phone: 0413555270
City: Eslöv
Zip Code: 241 33


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 14:00


related searches: Elon tvättmaskin, Elon butik
Similar places near
Perfekt/Euronics Eslöv Perfekt/Euronics Eslöv 543 meter Mycket trevlig service. Köpte teve och frågade om hemkörning. Den skulle varit senare...
Eslöv Elgross AB Eslöv Elgross AB 1 km Alltid hjälpsamma och proffsiga
Assemblin Sverige Assemblin Sverige 2 km Assemblin utformar, installerar och underhåller tekniska system för luft, energi och ...
Reviews
Får alltid en mycket fin personlig service. Trevlig personal och den enda elaffären i Eslöv som har allt man kan tänka sig inom elektriska produkter. Absolut värt ett besök om man saknar något inom det elektriska
Bra service, trevlig personal
Bra service, trevligt bemötande. Bra information om hur grejerna skulle användas. Återkommer vid nästa inköpstillfället.
Blir alltid glad av att besöka denna affär. Trevlig, mycket kunnig och hjälpsam personal. Å vilket sortiment av lampor! Toppen!
Hit kommer vi när vi behöver nya vitvaror eller bra presenter. Vänlig personal och kunniga. Ger de lilla extra som man gillar som kund. De installera snabbt och lär en allt om den nya. Och tar med sig den gamla.
Mycket vänlig personal. Fullt med prylar man behöver och en del onödiga saker! Precis som jag vill ha det! Kunnig personal som ger en den servicen man behöver! Man kan gå dit utan kunskap och ändå få bra hjälp, men det går även att diskutera på en djupare nivå!
Grymt bra service, kunnig och mycket trevlig personal.
Bra butik med grym personal.
Personlig atmosfär och mycket bra service. Bästa stället i Eslöv om du ska köpa lampor eller julbelysning. Jättebra och snabb leverans och installation av vitvaror.
Stort utbud och bra service. Lite svårt att hitta hit men ge inte upp det lönar sig!
Comment on this business

to add Frasses i Eslöv map to your website;