facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Frasses Söderköping

"Året var 1975. Fyra entreprenörer som alla drev varsin snabbmatsrestaurang träffades i norra Sverige. För att göra en lång historia ganska kort bestämde sig dessa herrar för att samarbeta och konceptet Frasses skapades. Platsen var Luleå och detta skedde för snart 45 år sedan. Vad de inte visste då var att de skapade något som på sikt skulle komma att bli ett mycket starkt och populärt hamburgerkoncept."
Address: margaretagatan 75, 614 31 Söderköping
Phone: 012113200
City: Söderköping
Zip Code: 614 31



related searches:
Similar places near
Kockens Kockens 733 meter Ordinär korvkiosk med mycket stort utbud. Trevlig personal. Får en fyra då jag jämför...
Kullenspizzeria Kullenspizzeria 1 km Bra pizzahak med extremt fin deg! 2 för 120 är ett extremt bra pris för vad man får! ...
Subway Subway 264 km Jätte dåligt service från rödhårig tjejen. Hon var irriterad mot alla.Mat: 4/5
Reviews
Dålig service fick inte ens beställa innan han sa att jag skulle gå där ifrån. När jag kom hem märkte jag att det såg konstigt ut på maten det såg ut som snor och spott jag åt inte upp det.
Nu testade man Frasses här för första gången. Det var en båda bra och sämre upplevelse. Generellt så smakade maten bra, men det var inte värt den pengen 120kr. Tog vad jag förstod deras bästa burgare, norrlands bbq meny med en extra smält ost dipp. Burgarens bröd var lite torrt, och köttet hade stekt rätt så för länge, så det var hårt. Baconet var bra. Lite lite bbq sås och rinnig hamburgerdressing. Den picklade rödlöken kände jag knappt av. Pommesen var helt ok, krispiga men mjöliga. Ostdippen var kall. Personalen var rätt okunniga och såg ut att ha en dålig dag, glömde även lite grejer i beställningen. Jag tror inte att jag äter här igen, då jag i efterhand hellre hade ätit på Mc Donalds.
Så jättegott och trevlig servicevänlig personal ! Lite bökig infart , men klart värt det!
Har ätit här tidigare och tyckt att det varit helt okej. Senaste gången var det smutsigt i lokalen, kladdiga bord med gamla servetter osv samt onödigt lång tillagningstid drygt 30 min. Ska tilläggas att det var under semestersäsong, men bara 4 sällskap i lokalen. Hörde även att ena sällskapet fått helt fel i sin beställning.
Så där salladen på hamburgaren smakade gammal pommes ej riktigt färdig
Personalen är väldigt otrevliga gå aldrig till frassesMat: 1/5
Ah det är otroligt, maten dunderMat: 5/5
Laxburgaren smakade gammalt nermald gammal lax , degigt svampigt bröd, torr blek pommes som kunde friteras lite till. Halloumi en pytteskiva. Fy. Var mkt bättre förr. De kunde dessutom serverat maten vid bordet då vi var två par som gäster och två personal istället för o ropa uttråkat...
Inte mycket folk alls i restaurangen, men trots det överfullt i sorteringen för matrester och övrigt skräp. Toaletten en misär när det gäller städningen, bland de sämre man sett. Bara att hoppas det inte är samma låga ambitionsnivå på hygienen i köket. Bemötandet i kassan lojt och ointresserat. Maten till sist ändå fullt ätbar vilket räddar två svaga stjärnor. Men det finns ungefär hur många ställen som helst som levererar bättre upplevelse för pengarna.
Lite oengagerad personal speciellt när jag klagat på cappuccinon man får i en maskin, ingen mjölk, finns i kylen om du vill ha mjölk. Maskinen behövs se över, det var mest varmt vatten istället för kaffe, vi var 2, en ville ha svart kaffe, färgat vatten.
Comment on this business

to add Frasses Söderköping map to your website;