facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Frasses Vimmerby

Frasses Vimmerby
Address: Magasingatan 5, 598 37 Vimmerby
Phone: 049215220
City: Vimmerby
Zip Code: 598 37



related searches:
Similar places near
Reviews
Tycker det var bra innan de nya ägarna tog över.. Ska de va barnmeny? 2 chicken sticks o pommes dricka.? 3 hade vart bättre samt fick man ingen mos på barntallriken med köttbullar. Utan fick be om de att de glömt? Är de ett skämt??
God mat stora portioner o trevlig personal återkommer gärna igen
Fick fel meny och kalla pommes. Men de bad iallafall om ursäkt. En av de sämre Frasses jag varit på men de har rätt okej kaffe som ingår.
Rent och fint men det piper/signalerar överallt från köket. Doserna man får är okej. Ingen mat ro. Jag vill gärna ha en stekyta på maten. Nu kändes den som kokt. Saltgurka ???. Vanlig ättiks/smörgåsgurka till maten är det vanliga man brukar få. Som passar utmärkt till detta. Så stek på korven och hamburgarna ordentligt. Ps. er pommes är okej.
30 minuters väntan är för lång tid för 2 vuxenmenyer och 2 barnmenyer. Vår mat var registrerad på familjen som kom efter oss via de pipande dosorna... killen i kassan hade väldigt svårt att förstå att till 4 menyer behövs 4 muggar. Ingen smakupplevelse lovas. Maten skulle även vara varmare vid servering. Korvmenyn som beställdes såg inte alls ut som bilden, äcklig maskinmos.
Bra mat, kunde varit bättre... Jag tog en meny hamburgare med strips och dryck inkluderat. Jag valde alternativet att uppgradera mina strips till future fries men han glömde att uppgradera dom och serverade mig vanliga strips istället... då blev jag ledsen och besviken. Jag trodde att future fries skulle vara lyxigare och godare strips men det var bara vanliga strips...
Flera saker missade vid beställningen och köttet var så hårt stekt att man knappt kunde tro att det som låg mellan bröden ens varit levande....nånsin. Kan inte annat än att råda till att undvika stället.
Ärligt talat så har jag kanske haft en förhärligad syn på frasses från mina besök i Boden. Inomhus miljön här är varm och unken. Hamburgarna och pommesen är av medioker standard för hamburgar hak. För mig är det här stället att besöka i brist på bättre.
Omöjligt att byta från pommes till mos fast mos finns. Sen när lilla pucken piper att maten är klar, så är maten ändå inte klar. Så man får snällt vänta ännu mer. Allt som allt. Kommer inte tillbaka nån mer gång.
Snygg och fin utsida men en riktigt dålig insida där maten smakar uselt. Rent ut sagt äckligt. Går ni hit och äter blir ni missnöjda.
Comment on this business

Directions to Frasses Vimmerby with public transportation


Spoven 280 meters
76
79
81
Vimmerby Hälsocentral 280 meters
581
76
78
79
81
82
Norrtull 300 meters

to add Frasses Vimmerby map to your website;