facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fred's Burger

Fred's Burger
"Hamburgerrestaurang & Nattklubb mitt i centrala Leksand!"
Address: Torget 7, 79330 Leksands-Noret, Dalarnas Län, Sweden
Phone: 024710080
City: Leksands-Noret
Zip Code: 79330


Reviews
Freds Burger rekommenderar jag varmt om du är i Leksand och gillar hamburgare. Väldigt goda burgare och pommes.Mat: 5/5
Väldigt goda hamburgare!Mat: 4/5
Tycker detta ställe fått oförtjänt dåligt betyg. Enda nackdelen var att maten dröjde trots att vi var i princip ensamma men det var det värt. Fräscht, prisvärt och mycket gott! Hund tillåtet på uteserveringen dessutom
Goa burgare för en som heter Fred i andranamn! Farsan heter också Fred, vi tog varsin vid namn My Name is Fred! Fred-Bonanza!
Usel mat kalla pommes sämre burgare än MAX eller McDonalds. Bilden är en barnhamburgare för 70 kr. Sämst kvalité på maten. Besviken och kan bara rekommendera att inte handla här alls. Ingen sallad ingen gurka tomat eller ketchup på barnhamburgaren. Synd att man inte kan sätta noll stjärnor i betyg. Sämsta restaurangen i Leksand. Svindyrt och undermåligt.
Beställde mat för avhämtning. Skulle ta max 10 min men fick vänta 30 min. När maten väl var klar saknades en grej, vilket upptäcktes i bilen. Dålig service och lång väntetid. Annars god mat.
Mysig plats och bra mängd mat för pengarna, men pommesen var inte bra för tunna och torra, osalta eftersom det inte fäste på dem och burgaren kan jag säga en del om. Första tuggan smakade som en Sibyllaburgare, även om den såg smashed och inte pressad ut. Alltså inte särskilt god mot vad man väntade sig. Brödet var kallt och smakade som en fralla, vilket hade kunnat gjort sig väldigt bra som just en sådan. Dessutom fick vi vänta länge på maten med tanke på hur få kunder som fanns där vid tillfället. Tanken är god, men utförandet behöver absolut filas på.
Fantastiska hamburgare!! Speciellt mitt glutenfria alternativ! Ägarens son stod som kock,helt superb! Det som drar ner är uteserveringen upplevs som mörk o dyster.
Smakade väl okey men maten var knappt varm. Bokningen hade kommit bort. Beställningen blev inte komplett. Pommes kom typ när vi ätit färdigt. Personalen försökte sitt bästa och var trevliga men det funkade liksom inte.
Vissa saker är bra, andra lite mindre bra men maten i helthet är helt ok. Tar ofta tid att få maten men med lite tålamod... Mysigt belägen restaurang mitt i Leksand, vid torget. Biljard och shuffleboard finns att boka.
Comment on this business

to add Fred's Burger map to your website;