facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fredells Byggvaruhus

Fredells Byggvaruhus

About

Stockholmarnas byggvaruhus sedan 1903.

Story

Fredells är en komplett byggleverantör som arbetar med helhetslösningar för kvalitetsmedvetna yrkesproffs och privatpersoner. Sedan 1903 har familjeföretaget Fredells varit en del av Stockholm och varuhuset i Sickla har sedan 2012 sällskap av en mindre anläggning i Knivsta nära Uppsala. Med ett brett sortiment inom bygg och inredning och ett stort utbud av tjänster hjälper Fredells människor att lyckas med sina byggprojekt. Allt för dina byggprojekt under samma tak.

Address: Sickla allé 2-4, 131 65 Sickla, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-723 47 00
City: Sickla
Zip Code: 131 65



related searches: Fredells byggvaruhus age
Reviews
Lite rörigt, men ett mycket brett sortiment. Kul med gröna växter. Fin badrumsutställning. En härlig belysningsavdelning. Rimliga priser och gott om parkering.
Fel pris på hyllan. Varken kassa eller avdelnings pesonalen var intresserade av att se till så priset blev rätt. Det var dessutom olika pris på olika färg på varan, vilket inte heller framkom av skylten på varan odlingslåda på ben inkl. Lock. Kunde jag ge minus i stjärnor skulle ja ge det..
Bra ställe. Rent snyggt och trevlig personal som tyvärr inte var så lyhörda. Tyvärr var servicen i driver in inte alls bra. Det var under all kritik.
Fick hjälp av Cassandra på trädgård så besöket gick snabbt å smidigt såhär i Coronatider, kommer definitivt komma tillbaka när det är dags för mer i sommar.
Fick den hjälp jag behövde, förklaringar och bra tips på vilka produkter jag borde använda. Inte nog med det fick väldigt trevligt bemötande av Rita och Payman. Med en sådant service känner man sig mer säker på det man ska göra plus vill man komma tillbaka.
Mycket bra säljare, ödmjuk och lyssnade 101% på mig som kund.
Kais var en klippa. Sprang runt på lagret och sökte som sen spårhund efter varje liten trall som fanns kvar. Hjälpte till med allt från beställningen av ordern till betalningen. Mkt bra service
Comment on this business

to add Fredells Byggvaruhus map to your website;