facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for FreshBar

FreshBar

About

Vi erbjuder fika, frukost, brunch, färskpressade juicer, rawfood, proteinsmootie, nyttiga mellanmål & sallad utöver det vanliga. ��

Address: Borganäsvägen 28, 78433 Borlänge (commune)
Phone: 0705190031
City: Borlänge
Zip Code: 78433



related searches:
Similar places near
Flying Flying 295 meter Mycket trevlig och hjälpsam personal men det är kocken som ska få mest plus, beställd...
Domnarvsgården Domnarvsgården 1 km Bra mat och trevlig personal. Väldigt bra lokaler för kurs.Mat: 4/5
Gazoline.house Gazoline.house 2 km Stort urval vid lunch buffé. Smakar gott. Lätt att hitta, lätt att parkera. Snäll per...
Restaurang Akropolis i Borlänge Restaurang Akropolis i Borlänge 4 km Beställde plankstek och när maten kom till bordet, informerade de om att stället stän...
Amsbergs bryggeri Amsbergs bryggeri 7 km Oerhört trevlig personal som har bra koll! Bra priser!
Reviews
Mögliga VITLUDNA tomater. Hur kan de servera sånt? Vidrigt ställe. Svara gärna om ni vill, men hoppas verkligen det här bli en varning för andra kommande kunder.
Bytt ägare och detta har dessvärre lett till kraftigt försämrad mat. Har gett dom många chanser efter ägarbytet men nu har jag gett upp. Hade detta varit en recession skriven för 3-4 år sedan hade det varit 5 stjärnor, idag blir det dessvärre bara 2 stjärnor.
Tyvärr ingen koll på allergener eller vegansk mat. Frågade vad på menyn som var veganskt barn med allergi mot ägg-och mjölkprotein. 2 mackor skulle vara okej, dock innehöll den ena fetaost och andra bacon enligt menyn. Tänkte att de anpassar i köket. Vi fick fetaost på och när jag ifrågasatte var bemötandet mycket otrevligt. Nu har vi inga livsfarliga reaktioner på allergierna men andra kan ha det. Mycket dåligt, tyvärr!
Trevligt och bra att det finns alternativ, gluten och laktosfritt.
Rent och snyggt ställe. Jag tycker om deras bagel med skinkröra. Tyckte även om deras fräscha juice med jordgubbar och ingefära en gång i tiden, fram tills dess att de inte fick till den längre, vilket har skett två gånger för mig. Ena gången var den söt och sliskig, andra gången var den ljummen. Det verkar som om alla gör olika, borde finnas ett recept att gå efter. Nu beställer jag den inte mer. Vågar inte chansa.
Åt brunch, väldigt prisvärt! Man får välja vilken smörgås man vill, juicen är färskpressad, egengjord våffla, fint upplägg, fräscht! Trevlig personal.
Vi käkade Carbonara, Lasagne Paj och Kycklingpasta Pastan var aningen överkokt och för mkt grädde. Helt okey men en 3a. Pajen var nog mer lasagne än paj men god. Grabbarna hur trevliga och serviceminded som helst. Hade jag sagt någonting pastan hade dom gjort en ny på stört. Jag tror att det är Sallad man ska äta här.
Trevlig personal. Beställde en cesarsallad. En ny upplevelse för mig. God var den men lite för mycket krutonger för min del.
Tar långt tid och är oftast dålig kvalité på maten
Fräscha sallader som är väl tilltagna så man blir mätt! Finns både mat och fika. Bra öppettider. Trevlig uteplats på sommaren
Comment on this business

to add FreshBar map to your website;