facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for fria bad bar

"Fria Bad & Bar, ett strandhus, beläget mitt på stranden i de norra delarna av Helsingborg. Ett omklädningsrum från 1930-talet som förvandlats till en oas fyllt med säsongsanpassade inslag både vad gäller mat, dryck och stämning."
Address: Drottninggatan 69 , Helsingborg 252 22, M, SE
City: Helsingborg
Zip Code: 252 22



related searches: Pålsjö Krog, Sillen och Makrillen, Kigo Helsingborg, VASS Helsingborg, Ett litet Makeri, Nabo Helsingborg, Regio Helsingborg, Kigo Kitchen
Similar places near
Hamnkrogen Hamnkrogen 1 km God burgare, ingen direkt service allt går via baren, inklusive hämta menyer och best...
Reviews
Svårslagen solnedgång, bra puls och otroligt goda musslor! Deras pommes var också 5/5
Tog 45 minuter att få förrätt och 45 till för huvudrätt och 30 till för efterrätt. En fick större portion än andra av huvudrätten. Under all kritik för det priset de tar. Fick en sked slängd till mig på bordet. Hit går jag aldrig mer igen.Mat: 4/5
Kanonställe. Servicenivå likt Las Vegas. Dessutom riktigt god mat och läckra drinkar. Hit går vi igen
God mat, fin utsikt, men tråkigt att vi fick vänta fast vi hade bokat bord. Förseningen gjorde att vi fick kasta i oss efterrätten. Men allt som allt var de bra en att man får ha vovven med sig.
Trevligt ställe med fantastisk utsikt över stranden. Bra nivå på maten & goda drinkar.
Bra läge, ok drinkar. Kändes ganska slitet.
Helt ok burgare, fin utsikt över Sundet, ligger på Helsingborgs riviera. Väldigt lång väntetid och känslan av turistfälla drog ned betyget.
Magiskt fint. Still kväll med fin solnedgången.!! Rekommenderas!!!
Lång väntan 50 minuter på mat som var i bästa fall medioker. Dyrt och begränsat - menyn väldigt snäv. Serveringspersonalen upptagen med att snacka med varandra - fick gå till kassan och be om att få betala Jag kommer inte tillbaka.
Mysiga sittplatser och fåtöljer på verandan. Mysig och varm stämning på den inglasade uteplatsen. Inga köer och vänlig personal. Välbesökt och populär även en vardagskväll.
Comment on this business

to add fria bad bar map to your website;