facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fridas munkar

Fridas munkar

About

Frida's
Munkar, kaffe & Glass
Ingsta 203
82494 Hudiksvall



"Cafe Munkar Donuts Mjukglass Minigolf Äventyrsgolf Gym Träning Kaffe Glass"
Address: Ingsta 203, 82493 Hudiksvall, Suède
Phone: +46763269977
City: Hudiksvall
Zip Code: 82493


Opening Hours

Monday: 11:00 - 18:00
Tuesday: 11:00 - 18:00
Wednesday: 11:00 - 18:00
Thursday: 11:00 - 18:00
Friday: 11:00 - 18:00
Saturday: 11:00 - 18:00
Sunday: 11:00 - 18:00


related searches: Fridas munkar age, Fridas munkar videos
Reviews
Superfint ställe med unika bangolfbanor! Sedan kan man trösta sig med glass, munkar från serveringen! Lägg till trevlig personal! Kan varmt rekommenderas!
Det var en splittrad upplevelse att besöka Fridas. Vi var sugna på de omtalade smashburgarna. Det visade sig att man gjorde bara en beställning i taget vilket innebar att vi inte fick beställa fören efter 20 minuter. Sedan lugnade sig aptiten rejält när "kocken" torkade sig under näsan med handen och sedan tog i maten med samma hand och utan handskar. Dock var burgaren väldigt god...Vi måste naturligtvis även prova mjukglassen och munkarna som man hört så mycket om. Fridas special, tror jag den heter, var det självklara valet - en munk med mjukglass och topping - vad kan gå fel liksom? Jo en ökentorr munk...det kändes som vi gnagde på gårdagens munkar som blivit över och inte en mjuk och härligt sockrig munk...men glassen var god! Överlag en besvikelse vilket var synd!
Även fast det är en bit utanför så vallfärdar folk hit för att ta del av Fridas hemgjorda munkar och burgare i världsklass. Var hit tidigt på dagen och lite senare vid 16 när matservering startat och kön ringlade lång vid båda tillfällena. Beställde en bullseye och originalburgare som kan mäta sig med den bästa maten häromkring om endå inte den bästa. Man vet att när burgarna är hemmagjorda och är stekta medium och kryddad till perfektion att man bryr sig om det man serverar. Personalen är super trevliga och snabba. Finns även Äventyrsgolf med nybyggda banor. Hit kommer jag oftare. Fanns även hälsingeöl 3.5. Succe
Jag och min dotter spelade minigolf, mycket ren och fint runt banorna, roliga banor, mycket trevlig personal, tyvärr han vi inte äta där men vi köpte lite chips :
Bra välskötta banor, gott om sittplatser. Bra parkering. Fika med munkar/glass. Saknade dock päron mer samt något fikabröd som var glutenfritt.
Stanna här för en härlig pausmed fika och munkar. Den fina sceniska omvägen och slippa E4:an är bara toppingen på deras mjukglass.
Fräsch foodtruck som var perfekt när vi var sugna på mjukglass. Bra sittplatser och golfbanan såg också bra ut även om vi inte hade tid att testa den. Riktiga sockermunkar som gjordes på plats. Vi testade signaturrätten - en munk med mjukglass och topping på. Väl värt omvägen.
Fridas special med munk, kolasås och mjukglass - riktigt gott!
Står att det är öppet. Men när vi kom fram så var det stängt
Roliga och bra golfbanor. Gott fika att mysa med efteråt
Comment on this business

Directions to Fridas munkar with public transportation


Rogsta 100 meters
37
Rogsta Ingstahemmet 170 meters
37

to add Fridas munkar map to your website;