facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fridberg Racing Garage

"Fryksdalens Bil AB är återförsäljare och auktoriserad serviceverkstad till Mazda, Opel & Suzuki i Värmland. Vi har kontor i både Torsby och Karlstad. Vi servar och har bilvård även till många andra bilmärken. Välkomna att boka tid för en service och vi tar hand om dig och din bil!"
Address: Värmland
City: Värmland



related searches: varmland forest, kristinehamn tourist information, varmland sweden tourism, visit karlstad, karlstad things to do, karlstad tourist office
Reviews
Kundservicen på Fryksdalens Bil i Karlstad är i särklass det sämsta jag varit med om. Jag tror säkert de är trevliga, med betoning på tror, men att kalla det för kundservice är ett skämt - de går nämligen inte att få tag på! När de själva initierat- och påpekat ett brådskande ärende/ problem går det alltså inte att nå dem varken via mail eller telefon. Efter att ha besökt dem i butiken för att påtala detta så hände absolut ingenting heller. Kan ni undvika Fryksdalens Bil i Karlstad så skulle jag rekommendera alla att göra det!
Har inte upplevt sämre än Fryksdalens bil AB. Är duktigt besviken på att inte få svar från detta företag. De är inte serviceminded, verkar som att de inte bryr sig om sina kunder. Har mailat, har försökt ringt och har kört nästan 30 mil för att inte fått hjälp därifrån. Butiken var öppen när vi kom till Karlstad, men ingen personal som kunde hjälpa, för de hade gått hem!! Nej botten betyg för detta företag.
De glömde att fixa TPMS bandtrycket efter däckbyte, så bilen larmade när vi var hemma och de glömde också att registrera bilen med opel assistans, som vi specifik hade frågat om.
Köpte en begagnad bil i måndags. Hörde ganska omgående att det gnisslande rejält när man backar. Kontaktade firman som erbjöd oss komma in dagen efter. Åker dit, personal tittar och lyssnar och säger direkt att det där ordnar dem, inga problem, inge krångel alls. De beställde delar och fick en tid nästa vecka får att åtgärda gnisslet. Serviceinriktade? Jajamensan Rekommenderar dem varmt.
Firman i Karlstad är i grunden bra med helt ok priser på såväl bilar som service, men skadeverkstaden i Torsby var under all kritik både vad avser utfört jobb och allmänt bemötande. De lackade om en skärm på vår 1,5 år gamla Vitara i en helt annan nyans solid lack - enkelt jobb och påstod att det var besiktigat o godkänt! VD:n i Karlstad underkände jobbet direkt, men jag fick inte ens ett beklagande. Blev tvärtemot avsnäst av kundmottagaren i Karlstad, en ung kvinna. Dessutom fick vi vänta flera veckor igen på att få jobbet omgjort, dock då med fri lånebil med jobbet gjordes om, vilket hedrar dem.
Batteristopp! Kristoffer kommer med lånebil och hämtar bilen. Efter ett par timmar är bilen servad och batteri bytt. Kanonservice! Tack Kristoffer för bra service.
Åkte ca 45 mil efter en mailkonversation där det var sagt att ett byte skulle ske, utan pengar emellan. Väl på plats så skulle det plötsligt läggas 30 000kr extra emellan. Hade vederbörande varit tydlig från början hade vi aldrig åkt dit. Säljaren hade dessutom, efter jag sade att affär inte var aktuellt under de premisserna en helt annan attityd. Kort och snäsig. Sätter inte min fot på Frykdalens bil igen, och frågar någon så kommer jag avråda från att åka dit. Min bil? Byttes in 2 dagar senare hos en annan bilhandlare utan krusiduller.
Trevlig bemötande av personalen i Karlstad, men skadeverkstad under all kritik gör de ens någon koll på bilen innan den lämnar? Sa till om fel efter den var varit in på rep, så de tog tillbaka den men fortfarande inte helt ok och fast de haft bilen i två extra veckor.. Sen bemötandet av ----- -------, att jag hade ju fått lånat en lånebil GRATIS då var det som att då kan de göra så.. Men första besöket skulle det ta 4 dagar, sa då att det var helgdag på torsdag ok måndag tisdag nästa vecka då... Det tog 14 dagar sen får tillbaka bilen och den såg ut som den gjorde... Lämnar aldrig in bilen där något mer, tar då ist kontakt med Karlstads plåt & lack . Där är det trevlig personal och de lämnar inte ut en bil som inte är klar...
Det är säkert en bra firma. Men drar man ett snitt på alla bilar, på firmor i värmlad. Då är dom klart dyrast.. Bara en liten påminnelse
Supertrevliga och serviceminded, tusen tack till både Daniel och Nils som hjälpte mig till ett bra bilval.
Comment on this business

to add Fridberg Racing Garage map to your website;