facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Friluftsfabriken Butik

Friluftsfabriken Butik

About

Friluftsfabriken - Allt som rör friluftsliv med bra service och gedigen kunskap.

Story

Äventyret börjar här genom att du besöker oss i vår butik. Vi välkomnar dig med en gedigen kunskap kring allt som rör uteliv och naturupplevelser. Butiken är vällfylld med kläder och utrustning från de ledande tillverkarna. Vi försöker att i butiken förmedla och stimulera ditt val till rätta produkter för att underlätta ditt nästa Äventyr!

Välkommen in!



"E-handelsbutik med allt inom friluftsliv så som camping, friluftskläder, utrustning, fiske och så mycket annat. Alltid med ett stort sortiment, bra priser och snabba leveranser. Både egenproducerat och från mer kända varumärken."
Address: Västerlånggatan 26, 503 30 Borås, Suède
Phone: +4633410904
City: Borås
Zip Code: 503 30


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 14:00


related searches: Friluftsvaror, Jägarliv
Similar places near
FACE FACE 0 meter Snygga kläder och klockren service av alltid så trevlig personal
N.y N.y 72 meter N.Y öppnade 1 september 2011 av familjen Nyberg och ligger på Stora Torget i Borås....
Joel Jolina Joel Jolina 102 meter Blev dåligt bemött och kände mig väldigt ovälkommen
Elitbollen Elitbollen 170 meter Elitboll™ är det perfekta verktyget till dig som vill ta fotbollen till nästa nivå ge...
Fitlight Borås Fitlight Borås 528 meter Träningsform som förbättrar dina fysiska egenskaper, så som: rörlighet, uthållighet, ...
Noor Style- نور اللأناقة Noor Style- نور اللأناقة 611 meter بيع البسة نسائية وألبسة أطفال وعطورات ( رجالية-نسائية)...
Borås Basket Borås Basket 725 meter Borås Baskets officiella Facebook-sida
Udruzenje Udruzenje "Bosna" Borås 801 meter Zvanicna stranica Bosanskohercegovackog udruzenje "Bosna" Borås. Informacije na stran...
Handduellen Handduellen 916 meter Ett pulshöjande reaktionsspel för alla!
Salomon Running Sweden Salomon Running Sweden 957 meter Salomon Running Sweden
Slapshot Hockey Slapshot Hockey 1 km Kunnig, engagerad och väldigt service-minded personal, man kan inte önska mer som kun...
Craft Sportswear SWE Craft Sportswear SWE 1 km Få syntetsportkläder som fungerar lika bra som Crafts.
Leos Lekland Borås Leos Lekland Borås 1 km Vissa av sakerna börjar bli slitna redan. Skulle önska att hinderbanan på övervåninge...
Amicci Amicci 1 km BÄSTA KVALITET TILL OTROLIGA PRISER Kvalitets & Märkeskläder från kända designer
Quality Outlet Åhaga Quality Outlet Åhaga 1 km Inte en butik jag rekommenderar. De har satt ett pris på varan men när man kommer til...
FYNDISC FYNDISC 1 km Riktigt bra service och sortiment! Jag behövde reklamera en väska men blev ersatt med...
Borås Zumba Borås Zumba 1 km Här kan du ta del av information om de zumbaklasser som finns. Zumbainstruktör är Han...
Nelly.com Nelly.com 1 km Imponerande företag och flöden!
Reviews
Den 16 september beställde jag ett par fårskinnstofflor artikelnr: 709432-38 för 399 kr plus fraktkostnad 59 kr. Fyra veckor senare gick sömmen upp på höger toffels utsida. Jag kontaktade då kundsupport via e-post samma dag, den 16 oktober för att få pengarna tillbaka inklusive fraktkostnaden. Foto av den trasiga toffeln bifogades. Det kom inget svar så jag skickade i ett webbformulär på deras hemsida ett par dagar senare. Igår sände jag iväg ännu ett e-mail. Den här gången hotade jag med att kontakta ARN. Jag får se om de på kundsupport vaknar till liv och skickar tillbaka 458 kr fraktkostnad inräknad till mig. Hittills har de inte bemödat sig om att höra av sig. Jägarliv i Sverige AB och Friluftsfabriken är samma företag och har samma adress - Sågvägen 2, Svenljunga. Det verkar mycket mysko att ett och samma företag har två webbplatser för online-handel: jagarliv och friluftsfabriken. Båda har samma utbud, i varje fall saluför de fårskinnstofflor av exakt samma modell på bägge sajterna. Mitt betyg blir därför sämsta möjliga: en enda stjärna. Om det hade varit möjligt med minuspoäng så hade jag gett minst 5.
Jag köpte fårskinnstofflor som inte höll måttet, efter bara några månader rämnade sömmarna. Kontaktade support utan svar, men- när jag väl fick kontakt var det med en mycket tillmötesgående person som utan tvekan skickade nya tofflor. Nu blir det spännnande att se hur de sömmarna håller. Mitt betyg speglar återkoppling och snabb lösning.
Bra service, skulle köpa en jacka till någon annan och fick goda råd och personalen visade gärna upp jackorna åt mig så jag fick se dem på. Likaså när det fanns en osäkerhet i att jackan kanske inte passade så fick vi goda råd. Kändes välkommet och genuint. Lätt värt att ta sig en sväng förbi för personlig service.
Vilka trevliga säljare! Mannen jag pratade med kändes ärlig och uppriktig, delade med sig av sina egna personliga erfarenheter av produkterna och förstod mina behov. Bemötandet är allt! Att butiken sedan ändå fräsch och välsorterad gör det hela bara bättre.
En Mycket trevlig butik med bra utbud och kunniga, engagerade och hjälpsamma butiksbeträden som gärna hjälper till, tipsar och vägleder dig till det bästa för dina aktiviteter och behov.
Väldigt trevlig och hjälpsam personal. Hjälpte mig att hitta precis det jag behövde. Rekommenderas varmt!
Som alltid när man är där, en välsorterad butik med grymt bra service! Påläst och intresserad personal!
En butik som alltid varit bra och bara blir bättre och bättre med åren. Här finner du det du behöver för ett aktivt liv till ett bra pris.
En bra friluftsbutik som kör på kvalitétsgrejer och som får in oväntat mycket på en relativt liten butiksyta i centrala Borås.
Alltid kunnig och tillmötesgående personal. Ger en positiv stämning.
Comment on this business

Directions to Friluftsfabriken Butik with public transportation


Hötorget 130 meters
1
7
Krokshallstorget 130 meters
150
31
Borås Södra Torget 170 meters
3
5
7
8
Borås Åsbogatan 200 meters
1
Borås 240 meters

to add Friluftsfabriken Butik map to your website;