facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Friluftsförskolan Nätet

About

Nätet är ett föräldrakooperativ knutet till Friluftsfrämjandet och bedriver Knoppis-, Knytte- och Mulleverksamhet.

Story

Nätet är ett föräldrakooperativ med god ekonomi. Detta gör att vi kan hålla en hög personaltäthet och samtidigt hålla nere era kostnader. Ett föräldrakooperativ ger er som föräldrar möjlighet att påverka verksamheten och en personlig relation med personalen.

Vår välutbildade, inspirerande och entusiastiska personal får barnen att känna sig trygga samtidigt som de lär sig många nya saker varje dag. Vi har även en egen kock som lagar all vår goda mat. Ibland lagar vi mat utomhus, eller har med oss lunchen ut i naturen. Den varmare delen av året äts mellanmålen oftast ute.

Vi är knutna till Friluftsfrämjandet och bedriver Knoppis-, Knytte- och Mulleverksamhet.

Address: Mjöviksvägen 58, 37024 Nättraby
Phone: 0455-45305
City: Nättraby
Zip Code: 37024



related searches: Tema djur och natur förskolan
Reviews
Vill man ha en bra förskola för sina barn väljer man denna. Mycket tid ute och stimulerande tid i skogen och på utflykter. Förstklassig mat lagad i eget kök med närproducerade och ekologiska varor av en egen kock. Bra sammanhållning och aktiviteter även för föräldrarna.
Eftersom vi alla hjälps åt blir det bara bättre med tiden. Förutom att vi direkt påverkar våra barns dagliga miljö har vi bra gemenskap och fördelen med att redan känna föräldrarna till mina barns kompisar är många. Vi hade annan omsorg innan som inte kommer i närheten av Nätet. Personalen, maten, gemenskapen. Klockrent.
En fantastisk förskola. Våra barn älskar att vara där och längtar dit på helgerna. Underbar engagerad personal som lägger hela sitt hjärta på förskolan.
Comment on this business

to add Friluftsförskolan Nätet map to your website;