facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Friskis Och Svettis Haninge

"Starkare, rörligare, gladare, lugnare eller en riktigt kul upplevelse. Vad du än vill ha ut av din träning finns vi här för dig! Hitta din träning inne, ute eller online - välj och vraka bland våra olika träningsformer.Vi inspirerar dig att komma igång. Och får dig att trivas så du aldrig vill lägga av.Ditt träningskort köper du hos oss på Friskis&Svettis Haninge. Välkommen in!"
Address: Kilowattvägen 9, 136 44 Handen
City: Handen
Zip Code: 136 44


Similar places near
Haninge Anchors Haninge Anchors 273 meter Haninge Anchors HC är en sammanslagning av kommunens tre hockeyföreningar och blir nu...
Vendelsö Gymnastikförening Vendelsö Gymnastikförening 976 meter Vendelsö GF grundades 1981 av Lisbeth Byström. Föreningen har ca 500 medlemmar varav ...
Minami Budokai Minami Budokai 2 km Fantastiska tränare, som är engagerade och kunniga. Barngruppen är stor, men ändå se...
Reviews
Inte nöjd utrustningen, de är väldigt gamla. Personalen är dock väldigt trevliga. Finns inga/ ingen AC vilket gör att det enligt mig luktar illa överallt särskilt under somrarna. De gör de bästa de kan med den budgeten de har men i jämförelse med andra gym så kommer de inte upp till den nivån känner jag.
Wow, hade inte stora förhoppningar på detta gym men det motbevisades ganska snabbt in i mitt första pass. Trevlig lokal med dom maskiner man kan tänkas användas. Plus för stora lokaler med boxningssäck bra cardio maskiner och fria vikter. Även plus för trevlig personal. Stort plus för att det aldrig är fullt med folk.
Trevliga människor som står i kassan och ett öppet trevligt gym.
Tyvärr väldigt sunkigt gym. Slitna maskiner. Släpper in barn under 16 känns de som ibland och låter de träna och lyfta vikter.
Bästa träningsstället. Bra ledare och bra pass .
Två gånger i veckan har de Seniorgympa. Mycket bra och trevlig, glad stämning hos oss alla där!
Stort utbud av gruppträning, stort härligt gym och fantastisk personal! Dessutom bästa priserna på träningskort.
Inga lugna hörn. Helt öppet. Inget för mig längre. Musiken på för högt. Sorgligt. Vill inte visa mig helt öppet. Mera för ungdomar. Det ända som skulle intressera mig är dansen. Men tyvärr.
Väldigt dyrt! 500kr om månaden, inte ett dugg värt tycker jag, speciellt för att gymmet inte är så särskilt stort, men även för att 90% av maskinerna 10+ år gamla, och fungerar inte 100% som de ska. Dock är det bra personal. Ni borde sänka priserna, eller välja om man får betala varje månad BARA endast för Gym eller Gym + Pass
Alltid positiva ledare, stöttar och hjälper oss motionärer. Har försökt hålla igång under pandemin och gjort bra anpassningar med avstånd, desinfektionsmedel mm. Och bra och humana priser jämfört med andra gym.
Comment on this business

to add Friskis Och Svettis Haninge map to your website;