facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Friskis och Svettis i Askim

Address: billdalsvägen 2, 436 55 Billdal
Phone: 031-7235670
City: Billdal
Zip Code: 436 55



related searches: Friskis och svettis Västra hamngatan, SATS Hovås, Friskis och svettis instagram, Friskis och Svettis Göteborg
Similar places near
Nordic Wellness Nordic Wellness 1 km RENT, SNYGGT och mycket trevlig personal. Åker hit från Kungsbacka eftersom att gymme...
Jenny Hjärta Jenny Hjärta 2 km Jenny Hjärta drivs av Jenny Klockare Rossby. Med mig kan du träna utomhusträning med ...
Top Fitness Center Top Fitness Center 4 km Bästa gymmet! Varit medlem i 25 år!
Gaiam Europe Gaiam Europe 4 km Översatt av Google Gaiam-produkten är inte lämplig för ändamålet - Läs denna recensio...
Reviews
Stort modernt och rymligt Gym. Omtänksam personal bra utbud på redskap/Maskiner.
Friskis, Göteborgs finaste anläggning som ligger i Askim utefter väg 158. Högt i tak och så stort gym att det sällan blir trångt. Fräscha underhållna maskiner. Här finns även jympa, spinning, Indoor walking, gympass mm. Bonusen här är att det finns ett cirkelgym inne på gymmet, där olika maskiner som tränar hela kroppen står i en cirkel. Det finns en lampa på golvet som lyser grönt när du skall köra och rött när du skall flytta dig till nästa maskin.
Stort och luftigt gym med bra omklädningsrum. Men utrustningen är inte bra. Vissa maskiner ser man inte riktigt vilken vikt man kör med och konditionsmaskinerna är inte de nyaste eller de bästa. Dåliga maskiner när man ska träna ben och rygg bland annat. + för öppettider och storlek - för utrustning
Hög positivitet bland alla medlemmar på Friskis och Svettis gjorde upplevelsen på passet till en längtan att komma tillbaka och få ta ut sig och må bra.
Det renaste och bäst städade gymmet jag varit på. Exakt alla maskiner som jag föredrar finns inte där. Men över lag ett hyggligt stället att träna på.
Dom skulle kunna ha ett större utbud på gruppträning, och nej, det är väl inget lux gym. Men bortsett från det, så är det stora öppna fräscha lokaler. Kan föreställa mig som någon annan recensent redan skrivit, att jag kan gott föreställa mig att Cikelgym delen stör resten av rummet då det saknas avdelare.
Stort och nytt. Tyvärr tar cirkelgymmet över musiken för hela gymmet när de passen körs . Dålig koll på ordningen .. ligger hantlar mm slängda lite överallt, plus att folk går obehindrat in med ute skor i gym och salar. Många trevlig ledare, dock lite dåligt med spinningpass och yoga pass efter 16.00 på dagarna.
Bra gym med trevlig personal som har god servicekänsla. Dessutom byggs det ut och renoveras så det blir ännu bättre. En pärla bland gym.
Jjätte roligt man kan träna bekvämt.
Stor gymavdelning med högt i tak. Bra ventilation. Stort minus att denna anläggning inte erbjuder handsprit.
Comment on this business

Directions to Friskis och Svettis i Askim with public transportation


Brottkärrsmotet 100 meters
258
X2
Bassås 140 meters
258
X2
Lyckhem 140 meters
258
X2
Sandås 270 meters
258
82
Högen 310 meters
82

to add Friskis och Svettis i Askim map to your website;