facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Friskovision

Friskovision

About

Friskovision använder Holografisk Kinesiologi som behandlingsmetod. Företaget är ett stöd för dig som för varje dag vill ta ett steg mot ett friskare liv.

Story

Friskovision är ett stöd för dig som för varje dag vill ta ett steg mot ett friskare liv. För att hjälpa dig använder jag mig av Holografisk kinesiologi som är en behandlingsmetod vilken är skräddarsydd och anpassad efter just din kropps unika behov och förutsättningar.

Behandlingsmetoden innebär i korta drag att man blandar medicinska kunskaper som anatomi, näringslära och PH-värde med exempelvis akupunktur, osteopati, homeopati och kraniosakral behandling.

Med hjälp av Holografisk kinesiologi går det att testa kroppen för att få svar på vad det är som stör din kropp mest och som därmed försämrar din hälsa. Efter att det är identifierat går det att hjälpa immunförsvaret med att lösa upp problemet.

Address: Svartfåravägen 16, 18461 Åkersberga
Phone: 0707590751
City: Åkersberga
Zip Code: 18461


Similar places near
Österåkers Kiropraktik - Kiropraktor Joakim Lång Österåkers Kiropraktik - Kiropraktor Joakim ... 2 km Mycket duktig ,bra bemötande och trevlig,kände genast en förbättring i ryggen efter b...
Fixa Ryggen .nu - Din Kiropraktor i Åkersberga Fixa Ryggen .nu - Din Kiropraktor i Åkersber... 2 km Super trevligt och proffsigt. Ond i ryggen försvann efter behandlingen.
M Studio - Yoga & Mindfulness M Studio - Yoga & Mindfulness 3 km Vi på M Studio vill skapa en plats för dig att må bra. En plats där du kan yoga på ol...
Comment on this business

to add Friskovision map to your website;