facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fristad Bygg

Fristad Bygg

About

Fristad Bygg är ett byggföretag i Sjuhäradsbygden som med stort engagemang driver ditt projekt från idé till färdigt hus.
www.fristadbygg.se

Products

Vi utför allt från nybyggnation till ombyggnation och renoveringar. I total- eller generalentreprenad leder vi arbetet och samordnar alla inblandade parter. Våra engagerade och kunniga medarbetare tar alltid ett stort personligt ansvar och hänsyn till pågående verksamheter.

Samverkansentreprenad

Byggservice

Förvaltningsservice



"Fristad Bygg är ett byggföretag i Sjuhäradsbygden som med stort engagemang driver ditt projekt från idé till färdigt hus. Vi bygger ofta men inte bara i trä, och är sedan länge övertygade om att nyckeln till god produktivitet bygger på öppenhet, ärlighet och ett nära samarbete."
Address: Trumslagar Blomgrens väg 5, 513 33 Fristad
Phone: 033-23 75 30
es.ggybdatsirf@bfba
City: Fristad
Zip Code: 513 33



related searches: Fristad Bygg AB Bostäder, Fristad Bygg Merinfo, Fristad bygg age, Fristad Bygg Allabolag, Ägare Fristad Bygg, Fristad Bygg kontakt, Fristad Bygg lediga jobb, Bolist Fristad
Reviews
Trevligt och hjälpsam personal. Bra priser.
Planen va en isbana den dagen jag va där. Lite snoffsig personal.
En mycket bra bygghandel. Jag köper allt virke där m.m. Slipper åka in till stan. Bara på det tjänar jag tid och pengar. Lätt och komma åt att lasta. Behöver man hjälp så får man det utan vidare. Dessutom kan man fråga vad som helst. Butiken har det mesta. Inte miljoner prylar som på andra ställen, men det viktigaste och bästa. Ska man ha special, tex till kaminer, fönster o dylikt. Så är det bara till att skicka efter. Personalen är kunnig och hjälper väldigt gärna till. De ställer frågor, sedan får man problemet löst.
Varit kund i många år. Får alltid väldigt trevligt bemötande och mycket hjälpsam service. Välförtjänt maxbetyg.
Åkte dit för att titta på tapeter så det blev ju besvikelse när de inte har det i sitt sortiment överhuvudtaget. Valde just Bolist eftersom de hade den tapet vi kollat ut på nätet. Står inget om att de inte har fullsortiment under deras sida på Bolist. Fick ändå bra bemötande av personalen.
Super service av Josefin när vi har köpt färg.
Alltid positiv och trevlig personal. Dom har det mesta till ditt byggprojekt, Samt en massa annat roligt för hemmafixaren som jag själv Väl värt ett besök från dig oxå!
Hjälpsam å trevlig personal.
Dyrt!! Väldigt dyrt. Sen var det lite osäker personal. Tyvärr.
Helt fantastiskt bra och trevlig personal och bra logistik och kunskap
Comment on this business

to add Fristad Bygg map to your website;