facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fristads blomsteraffär

Fristads blomsteraffär

About

Blommor, binderier, presenter, inredning, kläder, trädgård



"Hos oss hittar du ett av Boråsområdets största sortiment av krukväxter. Vi erbjuder det klassiska sortimentet och mycket ovanliga växter. Vi har två stora växthus. Det ena är öppet efter säsong där vi har trädgårdssortiment. Vi har mängder med present och inredning.Vi säljer även damkläder i butiken och i vår webbshop.Vi utför alla typer av binderier till begravning och bröllop.Och naturligtvis har vi förutom alltid ett smockfullt snittkyl alltid färdiga buketter och samplanteringar. Allt för att underlätta för dej som kund oavsett om du är här i förbifarten eller inte.Du kan skicka blommogram från oss Vi levererar själva i hela Boråsområdet och resten av landet skickar vi via Interflora och Florister i Sverige."
Address: Stora Vägen 28, 51334 Fristad
Phone: 033260045
es.raffaretsmolbsdatsirf@ofni
City: Fristad
Zip Code: 51334


Opening Hours

Monday: 09:00 - 18:00
Tuesday: 09:00 - 18:00
Wednesday: 09:00 - 18:00
Thursday: 09:00 - 18:00
Friday: 09:00 - 18:00
Saturday: 09:00 - 16:00
Sunday: 10:00 - 16:00


related searches: lövås blommor fristad, lövåsens blommor fristad, lövås handelsträdgård fristad, blomsterlandet, blomsteraffär borås, blomsteraffär göteborg, blomsteraffär stockholm, blomsteraffär lund
Reviews
Helt underbart Fräscha växter .snygga kläder Trevlig personal Skulle köpa blommor men det blev mer Blommor kläder skor Snyggt o bra priser
Rikligt utbud o trevlig personal.Kom ut därifrån med flera nya växter både som presenter och till egna hemmet.
Mycket bra och varierat sortiment. Prisvärt Mycket trevlig personal och väl värt ett besök
Har även kläder och inredning, kul att titta, dyra tulpaner som bara höll 2 dagar. Trevlig personal.
Riktigt bra bemötande, kunniga och riktigt trevliga florister som jobbar i denna butik. Duktig modeller mm. Väldigt fina kläder inredning och smycken.
Wow vilken butik. Super service. Rekommenderas.
Fantastiskt! Massa blommor så klart ,finna prydnadssaker, kläder och det finns alltid något nytt! Ta en tur,väl värt det!
Toppen! Hade bråttom på genomresa, men tänker komma tillbaka snart och ha gott om tid. Det finns mycket mer än bara blommor där!
Detta är vår lokala blomsteraffär, den utgör måttstocken för de andra växthus och handelsträdgårdar jag besöker. Man blir lite kräsen. Här hittar Du grön och blommande växter, succulenter och utexäxter allt efter säsong. Krukor och dekorationer för trädgården. Fristad blomsteraffär har allt och lite till trots sin litenhet. Den är väl uppdaterad och nyheter inkommer ständigt. Fint och välskött. En liten avdelning för damkläder, presenter, smycken och härliga Bukowskis gosedjur. Personalen här är toppen.
Underbar affär med trevlig personal och stor variation på växter
Comment on this business

to add Fristads blomsteraffär map to your website;